...
Tilstanden er alvorlig for en mann i 60-åra som tirsdag ble reddet under dramatiske omstendigheter da han falt i elva som går mellom Hodnaberg og Kvålsdalen på Voss. Foto: Terje Pedersen, ANB/Illustrasjon

Sønnen reddet faren

Tilstanden er alvorlig for en mann i 60-åra som tirsdag ble reddet under dramatiske omstendigheter da han falt i elva som går mellom Hodnaberg og Kvålsdalen på Voss.

Publisert 24.07.2012 kl 16:37 Oppdatert 24.07.2012 kl 17:57

Tips en venn på e-post:

Ifølge avisa Hordaland ble mannen reddet av sin egen sønn, som også deltok i en familietur i området. Det var familiens hund som først havnet i elva. Da 60-åringen skulle få hunden opp av vannet, havnet han selv i de strie vannmassene.

Ole Geir Magnussen i Hordaland politidistrikt sier til NTB at det var stor utrykning med politi, ambulanser og dykkere fra brannvesenet på Voss bare minutter etter at ulykken ble varslet klokken 13.36.

Det var dykkere fra brannvesenet på Voss som straks startet lunge- og hjerteredning da mannen var kommet på land. Gjenopplivningen fortsatte i ambulansehelikopteret på vei til Haukeland der mannen var fremme en time etter at ulykken skjedde.

Elva han falt i er en av de mange tilførselselvene til Hamlagrøvannet som igjen driver turbinene i Hodnaberg Kraftverk. (ANB-NTB)

På forsiden nå


Hytter og naust: Her har Knut Mikkelsen og Lene Pedersen fått godkjent åtte hytter med naust, og i bukta til høyre ønsker de å anlegge båtplasser. Lurøyfjellet i bakgrunnen. Foto: Klaus Solbakken

Vil satse på turisme i Pollan

I fjor sommer brøt Knut Mikkelsen og Lene Pedersen opp fra Stjørdal og slo seg ned på Pollan i Lurøysundet. Her vil de satse på turisme.

...

Får adrenalinkick på scenen

Nesten ingen visste hvem hun var etter åtte år i New York. Så vant hun Stjernekamp. Det forandret alt.

...

Tenåringene flykter fra Facebook – igjen

Nå er det de anonyme nettverkene som er «in».