Tilstanden er alvorlig for en mann i 60-åra som tirsdag ble reddet under dramatiske omstendigheter da han falt i elva som går mellom Hodnaberg og Kvålsdalen på Voss. Foto: Terje Pedersen, ANB/Illustrasjon

Sønnen reddet faren

Tilstanden er alvorlig for en mann i 60-åra som tirsdag ble reddet under dramatiske omstendigheter da han falt i elva som går mellom Hodnaberg og Kvålsdalen på Voss.
Publisert 24.07.2012 kl 14:37 Oppdatert 24.07.2012 kl 17:57

Tips en venn på e-post:

Ifølge avisa Hordaland ble mannen reddet av sin egen sønn, som også deltok i en familietur i området. Det var familiens hund som først havnet i elva. Da 60-åringen skulle få hunden opp av vannet, havnet han selv i de strie vannmassene.

Ole Geir Magnussen i Hordaland politidistrikt sier til NTB at det var stor utrykning med politi, ambulanser og dykkere fra brannvesenet på Voss bare minutter etter at ulykken ble varslet klokken 13.36.

Det var dykkere fra brannvesenet på Voss som straks startet lunge- og hjerteredning da mannen var kommet på land. Gjenopplivningen fortsatte i ambulansehelikopteret på vei til Haukeland der mannen var fremme en time etter at ulykken skjedde.

Elva han falt i er en av de mange tilførselselvene til Hamlagrøvannet som igjen driver turbinene i Hodnaberg Kraftverk. (ANB-NTB)

På forsiden nå


- Det har selvsagt vært skadelig for kommunen rent omdømmemessig

Men rådmannen i Lurøy har kommunestyrets fulle tillit.

Fraråder et for stort sykehus

Styret i Nordlandssykehuset støtter ett nytt sykehus på Helgeland.

Refser landets legevakter

– Det er alvorlig at en så viktig del av helsetilbudet ikke fungerer som det skal.

Ke det går

For idretten og dens framtidige renommé kom denne smørebommen som bestilt

Journalist Arne Forbord synes det er positivt at smørerne bommet litt under VM.