...
Tilstanden er alvorlig for en mann i 60-åra som tirsdag ble reddet under dramatiske omstendigheter da han falt i elva som går mellom Hodnaberg og Kvålsdalen på Voss. Foto: Terje Pedersen, ANB/Illustrasjon

Sønnen reddet faren

Tilstanden er alvorlig for en mann i 60-åra som tirsdag ble reddet under dramatiske omstendigheter da han falt i elva som går mellom Hodnaberg og Kvålsdalen på Voss.

Publisert 24.07.2012 kl 16:37 Oppdatert 24.07.2012 kl 17:57

Tips en venn på e-post:

Ifølge avisa Hordaland ble mannen reddet av sin egen sønn, som også deltok i en familietur i området. Det var familiens hund som først havnet i elva. Da 60-åringen skulle få hunden opp av vannet, havnet han selv i de strie vannmassene.

Ole Geir Magnussen i Hordaland politidistrikt sier til NTB at det var stor utrykning med politi, ambulanser og dykkere fra brannvesenet på Voss bare minutter etter at ulykken ble varslet klokken 13.36.

Det var dykkere fra brannvesenet på Voss som straks startet lunge- og hjerteredning da mannen var kommet på land. Gjenopplivningen fortsatte i ambulansehelikopteret på vei til Haukeland der mannen var fremme en time etter at ulykken skjedde.

Elva han falt i er en av de mange tilførselselvene til Hamlagrøvannet som igjen driver turbinene i Hodnaberg Kraftverk. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Priser Nytorget

Nytorget med Campus Helgeland og Tinghuset vant byggeskikkprisen.

...

Vogntog råkjørte

Sju bilførere fikk forenklede forelegg.

MER I PENGEBOKA: Samboerparet Aud Magnhild Klingen og Martinus Birkelund ser fram til å få mer å rutte med etter at Hemnes kommune kutter i vann- og avløpsgebyret fra og med neste år. I løpet av fem år vil avgiften for en familie senkes med vel 5.000 kroner. Foto: Arne Forbord

Sparer tusenlapper på gebyrkutt

Småbarnsforeldrene Aud Magnhild Klingen og Martinus Birkelund på Bjerka får mer å rutte med når Hemnes kommune skal kutte hardt i vann- og avløpsgebyret.