...
Bodø-firma støtter Lovund-hall. F.v. Ellisiv Løvold, Stig-Rune Valen, Jøran Johnsen, Kent Karlsen, Johnny Hansen, Geir Norby og André Løvold.

Mer støtte til flerbrukshall

LURØY: Det baller på seg.

Kenneth Johan Gabrielsen
Kenneth Johan Gabrielsen Profil E-post
Publisert 19.09.2012 kl 13:13 Oppdatert 19.09.2012 kl 13:13

Tips en venn på e-post:Mandag ble det kjent at Helgeland Sparebank gir en halv million kroner til bygging av flerbrukshall på Lovund. Skole- og hallbygging er beregnet å koste totalt 33,5 millioner kroner. Av dette utgjør privat finansiering tett under 25 prosent. Frimaet Løvold fra Bodø har nå bestemt seg for å være med på spleiselaget. Under feiringen av Nova Seas 40-årsjubileum nylig, valgte bodøfirmaet å gå sin oppmerksomhet i form av støtte til hallprosjektet på lakseøya Lovund.

Firmaet Løvold i Bodø har siden i 1938 levert varer og tjenester. Gjennom tidene har den lille butikken på kaia utviklet seg til å bli flere bedrifter innen ulike markedsområder. Fellesnevneren er at alle driftsenhetene fortsatt er familiedrevet og lokalt eid.

- Samarbeidet med oppdrettsvirksomheten med base på Lovund har i mange år vært veldig tett. Dette har utviklet seg til den samspill der leveranser også har resultert i felles utvikling av systemer som Løvold i dag leverer. Åpenhet og gjensidig tillit har hele tiden preget samarbeidet, skriver de i en pressemelding.

På forsiden nå


...

Ingen vil åpne gården for besøk

Det nystiftede felles bondelaget for hele Rana maktet ikke å stable på beina et Åpen Gård- arrangement.

...

Advarer mot nye flyplasser

Direktør Torbjørn Lothe i NHO Luftfart advarer mot «himmelske fredsplasser» i luftfart-Norge.

- Han har hatt englevakt

Stig Haugen i politiet er ikke i tvil om at flaks har reddet livet til en gutt på 18 år.

Se video.

Skilt, det e fali det

At Ranværinger ikke kan hverken rundkjøringer eller blinklys har vi skrevet mye om.

Nå synes det at mange ranasjåfører ikke kan lese trafikkskilt heller.

Se video her