...
Bodø-firma støtter Lovund-hall. F.v. Ellisiv Løvold, Stig-Rune Valen, Jøran Johnsen, Kent Karlsen, Johnny Hansen, Geir Norby og André Løvold.

Mer støtte til flerbrukshall

LURØY: Det baller på seg.

Kenneth Johan Gabrielsen
Kenneth Johan Gabrielsen Profil E-post
Publisert 19.09.2012 kl 13:13 Oppdatert 19.09.2012 kl 13:13

Tips en venn på e-post:Mandag ble det kjent at Helgeland Sparebank gir en halv million kroner til bygging av flerbrukshall på Lovund. Skole- og hallbygging er beregnet å koste totalt 33,5 millioner kroner. Av dette utgjør privat finansiering tett under 25 prosent. Frimaet Løvold fra Bodø har nå bestemt seg for å være med på spleiselaget. Under feiringen av Nova Seas 40-årsjubileum nylig, valgte bodøfirmaet å gå sin oppmerksomhet i form av støtte til hallprosjektet på lakseøya Lovund.

Firmaet Løvold i Bodø har siden i 1938 levert varer og tjenester. Gjennom tidene har den lille butikken på kaia utviklet seg til å bli flere bedrifter innen ulike markedsområder. Fellesnevneren er at alle driftsenhetene fortsatt er familiedrevet og lokalt eid.

- Samarbeidet med oppdrettsvirksomheten med base på Lovund har i mange år vært veldig tett. Dette har utviklet seg til den samspill der leveranser også har resultert i felles utvikling av systemer som Løvold i dag leverer. Åpenhet og gjensidig tillit har hele tiden preget samarbeidet, skriver de i en pressemelding.

På forsiden nå


Avklaring: Daglig leder Henrik Johansen (t.v.) og styreleder Erik Wulfsberg ser fram til å møte samferdselsdepartementet for å få avklart betingelsene for en medfinansiering av ny flyplass på Hauan. Foto: Klaus Solbakken

Ber om møte for å avklare betingelser

Det er mulig å finne løsninger der næringslivet og Rana kommune kan bidra med til sammen flere hundre millioner i etableringen av en ny regional lufthavn.

...

P-kaos utenfor hallen

– Dette viser at gressplenen må bli gjort om til parkeringsplass.

...

Kan ikke spille på Verket

Fire av fem jurymedlemmer valgte Wolfscross som vinner av Bandwagon, men til Verket kommer ikke bandet.