22 søkte, men det er May-Lis (47) som blir Rana Frivilligsentrals nye leder: – En utfordrende og spennende jobb

– Jeg gleder meg veldig til å få være med å videreutvikle det frivillige arbeidet i Rana, sier May-Lis Bottolfsen (47). I løpet av høsten vil hun overta jobben som daglig leder ved Rana Frivilligsentral, når Stein E. Hovind (66) blir pensjonist.

– Jeg gleder meg veldig til å få være med å videreutvikle det frivillige arbeidet i Rana, sier May-Lis Bottolfsen (47). I løpet av høsten vil hun overta jobben som daglig leder ved Rana Frivilligsentral, når Stein E. Hovind (66) blir pensjonist. Foto:

DEL

Når Stein E. Hovind fyller 67 år til høsten, går dagens sjef for Frivilligsentralen i Rana over i en ny rolle, som pensjonist. Det har vært en prosess med å finne etterfølgeren hans, og nå er den saken klar.

– Vi fikk 22 søkere, mange av dem veldig gode kandidater. Styret nedsatte et utvalg for å håndtere prosessen, og vi er veldig fornøyd med interessen for stillingen, sier styreleder Kirsti Nielsen til Rana Blad før hun fortsetter:

– Vi var likevel ikke i tvil om hvem vi ville innstille på. May-Lis har etter vår vurdering de rette kvalitetene og kvalifikasjonene som Frivilligsentralen har behov for i framtida, men også for å befeste sin posisjon som en viktig aktør i Rana kommune. Da vi ringte henne for å tilby jobben sa hun «ja» med en gang. Det bekrefter vår inntrykk av at hun virkelig vil ha stillinga, noe som er viktig for oss i styret i Frivilligsentralen.

Datoen for tiltredelse er ikke fastsatt ennå, men det blir en gang i løpet av høsten. May-Lis Bottolfsen (47) ser fram til å ta fatt.

– Jeg ønsker å fortsette den gode jobben som allerede er gjort i Rana Frivilligsentral, av ansatte i samspill med mange flotte frivillige. Jeg er veldig glad for støtten jeg opplever å få fra folk i organisasjonen. Samtidig ser jeg fram til å få være med å utvikle Frivilligsentralen i Rana, sier May-Lis Bottolfsen.

Hun beskriver jobben hun går til som utfordrende og spennende med et stort potensial.

– Jeg gleder meg veldig til å videreutvikle det frivillige arbeidet i Mo i Rana. Det er svært meningsfylt å være frivillig, kommenterer hun videre.

May-Britt Bottolfsen er utdannet konditor, og har jobbet som det i mange år. I voksen alder (2014 til 2017) utdannet hun seg til sosionom ved Nord universitet, med fordypning i rusomsorg, psykisk helsevern, habilitering/rehabilitering og eldreomsorg. Ved siden av jobb, har hun tatt tilleggsutdanning innen ledelse og kompetanseutvikling. Bottolfsen har vært i et engasjement som miljøterapeut ved Polarsirkelen videregående skole, og hun har hatt ulike vikariat i Miljøterapeutisk avdeling i Rana kommune.

– Det er en bred og nyttig bakgrunn med tanke på det Frivilligsentralen skal drive med. Det aller viktigste er likevel hennes personlige egenskaper, som vi mener passer godt til jobben. May-Lis gir uttrykk for at hun ser fram til å få en fast stilling, og vi i Frivilligsentralen er strålende fornøyd med å få henne på laget. Vi tror det blir knall, sier styreleder Kirsti Nielsen.


Artikkeltags