Abonnerer du på Rana Blad eller vurderer du å bli abonnent? Nå kan du få lese over 70 Amedia-aviser landet over gratis

DEL

Abonnerer du på Rana Blad eller vurderer å starte et abonnement? Nå har vi en god nyhet til deg:

De neste seks ukene får du som er Rana Blad-abonnent tilgang til alt innholdet i over 70 andre aviser landet over.

Dette kan vi gjøre fordi Rana Blad er del av mediekonsernet Amedia, som eier og utgir aviser i hele Norge og som samlet har over 900 journalister som daglig rapporterer om det som skjer.

I dagens situasjon med koronaviruset tar Rana Blad sitt samfunnsansvar på alvor. Som din fremste nyhetsformidler har du som abonnent tilgang til alt innholdet i din egen lokalavis. Men nå åpner vi også innholdet i over 70 andre aviser og nettsteder for deg.

Svært mange av oss har familie og venner andre steder i landet og har en interesse av å også få med seg informasjon om hva som skjer der. Vi mener det i dagens situasjon er riktig og viktig at du som abonnent får tilgang til så mye nyheter som overhodet mulig, og fra hele landet, slik at du kan holde deg oppdatert på det som skjer rundt deg og rundt dem du bryr deg om.

Her kan du se en komplett oversikt over alle avisene og nettstedene du nå får tilgang til.

Tilbudet har fått navnet +Alt og er kun tilgjengelig for privatabonnenter. Familie i husstanden din vil også få den samme tilgangen dersom du deler abonnementet ditt via aID Familie.

Den åpne og frie tilgangen til å lese plusset innhold på de ekstra avisene vil vare frem til utgangen av april. Det kommer ikke til å bli gjort noen endringer på ditt abonnement.

Tilbudet om tilgang til alle disse avisene får du som abonnent uten ekstra kostnader, men du må aktivere det før det kan tas i bruk.

Som abonnent skal du ha fått en epost som nå i dag blir sendt ut til alle våre abonnenter.

Trykker du deg videre fra e-posten, kommer du til Min side, og det eneste du trenger å gjøre der, er å trykke på én knapp.

Du kan også lese mer om tilbudet samt aktivere din tilgang til +Alt her.

Vi håper du får nytte av tilbudet, og vil også gjerne få takke deg for at du leser Rana Blad. Din støtte er viktig for oss.

Ønsker du å bli abonnent hos Rana Blad? Da kan du benytte deg av et av våre kampanjetilbud. Oversikten finner du her, og også du får selvsagt tilgang til +alt når du blir abonnent.

Artikkeltags