Tar sterk avstand fra promillekjøring og høye hastigheter på vei til eller fra Sommertreffet

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Stian Tjosaas, daglig leder av Sommertreffet, vil i denne pressemeldingen vise at de tar avstand fra nattens hendelser i Rana.

– Vi registrer at politiet har hatt kontroller på E6 i forbindelse med vårt Sommertreff på ACR natt til lørdag der de gjorde flere førerkortbeslag for fartsovertredelser. Det er synd at publikum som er her for å oppleve banekjøring, tar med seg dette ut på veien og er noe vi tar sterkt avstand fra. Sier arrangør Stian Tjosaas. Vi synes dert bra at politiet tar dette på alvor og avholder kontroller når vi har treff, og oppfordrer til å fortsette med dette. Vi har ett utmerket samarbeid med Nordland Politidistrikt og er bl.a. pålagt å leie Politi til vakthold hele helga og er veldig fornøyd med denne ordningen.

Det er mange folk på plass i helga og med værmeldingen for de neste dagene, vil det nok også bli mye folk og lokalt publikum denne Lørdagen også.

Vi oppfordrer alle til å kjøre så fort de tør på bane og heller holde seg i skinnet på veien og kjøre pent til og fra treffet.

Vi satser på at Politiet også resten av treffet avholder både farts og promillekontroller, så vi får bukt med disse hendelsene når vi har treff. Vi legger ned så mye energi og ressurser som kommer lokalsamfunnet til gode, at dette håper vi skal være ett positivt arrangement og da er det leit å stå opp til slike avisartikler, sier Tjosaas, i pressemeldingen.

Politiet med kontroll i forbindelse med ACR: 34 reaksjoner, 28 forelegg for fart og seks førerkortbeslag

Kjørte av veien ved ACR, uten førerkort og mistenkt for promille: To personer sendt til legevakt 

Artikkeltags