Ordførerkjedet i Alstahaug er sporløst forsvunnet

BORTE: Ordfører Bård Anders Langø bekrefter onsdag at ordførerkjedet har vært sporløst forsvunnet i over to uker. Her smiler han under et kommunestyremøte i 2015.

BORTE: Ordfører Bård Anders Langø bekrefter onsdag at ordførerkjedet har vært sporløst forsvunnet i over to uker. Her smiler han under et kommunestyremøte i 2015. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ordfører Bård Anders Langø (Ap) skriver i en pressemelding at ordførerkjedet har vært savnet i over to uker.

DEL

[iSANDNESSJØEN] «Det er med beklagelse å meddele at vårt ordførerkjede er på avveie. Jeg er, og har vært, utrolig stolt og privilegert over å få lov til å bære vårt ordførerkjede på vegne av våre innbyggere i Alstahaug kommune.» skriver ordføreren i pressemeldingen.

Det var mandag 29. april at kommunen ble klar over at kjedet var borte. Det har ikke vært i bruk siden utdelingen av årets kulturpris i midten av desember i fjor.

Ifølge pressemeldingen ble varaordfører, rådmann og formannskapssekretær ble umiddelbart orientert. I tillegg har Kulturbadet og Scandic Syv søstre vært involvert i letingen. Tirsdag blir formannskap og politi orientert.

«Vi har fortsatt et håp om at ordførerkjedet skal komme til rette. Det gis en påskjønnelse til den eller de som kan være med på å. bidra til en oppklaring av dette.

Langø ønsker ikke kommentere hendelsen utover pressemeldingen da iSandnessjøen kontaktet ham tirsdag ettermiddag.

Artikkeltags