[HELGELENDINGEN] Blogger Anne Brith Davidsen (43) sier hun er ferdig med blogg for godt. Det opplyste hun i et intervju med God morgen, Norge fredag morgen.

– Det er ikke verdt det. Ikke nå lenger. Og det er derfor jeg gjør som jeg gjør nå, sier hun til TV2.

Årsaken er ifølge Davidsen at hun frykter for familiens, da spesielt barnas, sikkerhet. Hun sier hun i løpet av mange år som blogger har opplevd mye hets og trusler, men at det toppet seg etter en trussel mot datteren hennes.

– Jeg har fått mange trusler rettet direkte mot meg tidligere, men når det nå handler om barna er det en helt annen sak, sier hun, og legger til at det har vært vanskelig å fokusere på andre ting når det har stått på som verst.

Davidsen har blogget i over åtte år. Bloggkarrieren startet med en bakeblogg, men utviklet seg etter hvert til en livsstilsblogg.

Hun har også vært en del av TV 2s dokuserie Bloggerne i fire sesonger, men forlot serien i fjor. Det er ikke lenger mulig for leserne å lese innleggene på bloggen hennes, og leserne blir i stedet møtt med reklame for bloggerens kommende bok «Kvinner som hater kvinner». Den lanseres på kvinnedagen den 8. mars, og fire dager senere skal Davidsen promotere den på Libris i Mosjøen.

Mosjø-blogger i hardt vær - truet med å anmelde kritiske lesere