1. februar 2020 åpner det en ny restaurant og bar på Nesna i lokalene til tidligere NYT bar og spiseri. Vegar Bergli, Robin Myren og Hanne Maren Reistad går sammen for å gi befolkningen på Nesna, turister, båtfolk, studenter og andre besøkende et sted å møtes for god mat, drikke og atmosfære. Sammen på laget har vi Mikael Skotnes og Fredrik Hågensen, som begge er ansatt ved No3 som hovmester, skriver de i en pressemelding.

Vegar og Robin har drevet Restaurant No3 på Mo i snart 5 år. De har lenge sett etter muligheter til å starte noe nytt. Da muligheten dukket opp på Nesna var de ikke i tvil; denne sjansen måtte de gripe.

Hanne Maren har hatt en drøm om å drive restaurant, men det har vært langt fra drøm til virkelighet, men nå har muligheten for å oppfylle drømmen dukket opp og den må gripes.

Fredrik og Mikael har vært ansatt ved No3 i henholdsvis tre år og snart to år, og har begge to raskt steget i gradene etter å ha vist stor interesse og innsats for faget.

Vy Nesna som eier lokalene fikk mange henvendelser fra folk som ønske å leie og drive restauranten ved ferjeleiet da NYT valgte å legge ned. Etter samtaler med de som har vært interesserte så de at et samarbeid mellom disse tre kunne være en god ide. Vegar og Robin har lang erfaring med restaurantdrift på Mo. Hanne Maren har den lokale kunnskapen om Nesna og det som rører seg her, samt en stor interesse for mat og det å gi folk en god opplevelse.

- Etter det første møtet fant vi fort ut at vi hadde samme tanker og ideer rundt mulighetene på Nesna.Vi må utnytte den fantastiske beliggenheten til restauranten, med utsikt over fjell og fjord. Vi skal levere god mat, drikke og service tilpasset behovet ved fergeleiet på Nesna. I tillegg til oss, som alle vil ta del i driften, vil det bli ansatt en kokk og kjøkkenassistent, samt servitører til sommersesongen.

I vintersesongen vil vi ha åpent torsdag – søndag. I tillegg vil det være mulig for bedrifter, studenter, lag og foreninger og andre å ta kontakt hvis de ønsker å ha en middag eller et arrangement i løpet av uka.

I sommersesongen vil vi ha åpent hver dag. På formiddagen vil kioskluka være åpen for å få kjøpt seg kaffe, vafler, brus og is. Ettermiddag og kveld vil restauranten og baren være åpen, står det i en pressemelding.