Nytt dekke på Aldersund stadion: – Det gjenstår bare raking, en runde valsing, og noen omganger med gressklipper før banen kan merkes og målene monteres

Foto:

DEL

Bjørnar Skjæran, nestleder i Arbeiderpartiet, bruker deler av sommeren til å ordne nytt gressdekke til Aldersund stadion i Lurøy kommune.

– Aldersund Stadion har fått nytt gressdekke. Det ble et langt lerret å bleke dette! Banen ble anlagt på dugnad for nærmere 40 år siden, og var lenge bygdas stolthet. Men tidens tann krevde sitt, og for to år siden tilbød jeg meg å renovere den – selvsagt på dugnad.

Høsten 2017 spiret den nydelig etter brakklegging, fresing og såing, og alt så lovende ut. Men en ekstrem vinter med ni uker barfrost og austavind sendte oss tilbake til start. I fjor sommer sådde vi på nytt, med bare delvis vellykket resultat, og jeg måtte derfor gjennomføre reparasjons-såing i vår.

«Vi gir oss aldri» var mottoet, og nå ser det ut til at det kan spilles kamper igjen i høst. Det gjenstår bare raking, en runde valsing, og noen omganger med gressklipper før banen kan merkes og målene monteres. Lenge leve breddeidretten, skriver Bjørnar Skjæran på sin Facebook.

Artikkeltags