VG: Støre-ja til Bjørnar som ny nestleder i Ap

NY NESTLEDER-DUO?  Bjørnar Skjæran og Hadia Tajik. Foto: Nordland Ap

NY NESTLEDER-DUO? Bjørnar Skjæran og Hadia Tajik. Foto: Nordland Ap

DEL

[AVISA NORDLAND] AP-leder Jonas Gahr Støre har stilt seg positiv til at Bjørnar Skjæran (52) fra Lurøy blir ny nestleder i Arbeiderpartiet. Det skriver VG mandag kveld.

Tidligere mandag skrev Fri Fagbevegelse på nett at Bjørnar Skjæran ligger godt an til å bli ny nestleder i Arbeiderpartiet.

– Jeg har registrert at et samlet Nord-Norge har foreslått meg, og synes selvsagt det er hyggelig og en stor tillitserklæring. Ellers har jeg ingen kommentar, sier Bjørnar Skjæran til nettstedet.

VG har fått bekreftet fra flere sentrale kilder at Skjæran ligger an til å bli valgt som nestleder på Ap sitt landsmøte 4.–7. april.

Det står videre i saken at valgkomiteen ikke er ferdig med sitt arbeid, men at arbeidet hittil – og med Støres støtte – har styrket Skjæran sitt kandidatur. Både Støre og Skjæran skal være opptatt av utviklingen i nordområdene.

Skjæran ble foreslått til vervet på årsmøtet 1. mars, har Nettavisen fått opplyst. 7. januar i fjor trakk Trond Giske seg fra vervet  etter varsler om sex-trakassering.

Artikkeltags