Gå til sidens hovedinnhold

– Det blir veldig interessant å følge henne videre. Heia Ingrid og heia norsk kvinnefotball

Artikkelen er over 5 år gammel
ÅRETS IDRETTSNAVN 2015

Mandag ettermiddag var det kommet inn 130 stemmer til årets idrettsnavn, og to har skilt seg ut. Men det er tidlig i avstemningen ennå, og mye vil endre seg fram mot fristen 15. desember.

Vi har nominert ti utøvere, men det er mulig å stemme på andre også. Vi har nominert ti verdige utøvere til å få prisen, for å gjøre det enklere å velge. Det er utvilsomt flere enn disse ti som kunne vært nominert.

Det er resultatene oppnådd i kalenderåret 2015 som ligger til grunn for nomineringen, og det er også dem som skal ligge til grunn når du stemmer. Når vi nominerer ser vi også på framgang som en viktig faktor.

Slik stemmer du

  • Send brev til Rana Blad, v/sporten, Postboks 55, 8601 Mo i Rana.

  • Send sms til 2005 med kodeord «rnsporten».

  • Send epost til sporten@ranablad.no.

  • Husk å skriv en begrunnelse, og ditt eget navn og adresse.

 

Det er kun våre leseres stemmer som teller når kåringen foretas, nomineringen er bare gjort for at det skal bli lettere å velge.

Det er flere måter å stemme på. Du kan sende sms til 2005. Da skriver du «rnsporten» og så navnet på idrettsutøveren og ditt navn og adresse.

Ellers kan du sende e-post til sporten@ranablad.no. Når det gjelder e-poster er det ikke lov å føre opp flere på stemmen enn dem som tilhører samme adresse. Vi har tidligere fått e-poster med en rekke navn, disse blir ikke godtatt.

Siste mulighet er å sende inn vanlig brev. Adressen er Rana Blad, v/sporten, Postboks 55, 8601 Mo i Rana.

Det er lov å stemme en gang og på en utøver. Skal stemmen din telle, må vi ha den i hende innen midnatt tirsdag 15. desember.

Her er noen av grunnene til at utøvere fortjener prisen, ifølge våre lesere:

  • Jeg stemmer på Ingrid Altermark, fordi hun er et ungt talent som allerede har vist stabilitet i Toppserien. Det vil bli veldig interessant å følge henne videre i fotballkarrieren, og jeg har stor tro på henne som fotballspiller. Heia Ingrid og heia norsk kvinnefotball!!!
  • Rana Bowlingklubb. Dette er en klubb i vekst, som har vist resultater og er et positivt innslag i Rana kommunes kultur- og sportsliv. Det er også den klubben som ligger høyest i divisjonssystemet uansett idrett i Rana.
  • Jeg har fulgt Steffen Åeng i mange løp både i Norge og Sverige i år. Bestandig spennende når han står på startstreken og helst startspor 1. Fin ambassadør for Norge når vi har fulgt han i Norrlandsveckan og andre løp i Sverige. Fin type.
  • Marthe Kråkstad Johansen, ung og lovende skiskytter.
  • Joar Leifseth Ulsom, han er en av de største idrettshelter Mo i Rana har hatt på hele 2000-tallet.
  • Jeg stemmer på Julian Halsøy fra Rana karateklubb som årets idrettsnavn. Bakgrunnen er hans resultater etter flere år med trening begynner å vise seg og hans mentale kapasitet til å ønske å vinne. Jeg vet også at han trener mye og reiser mye i inn- og utland for å øke nivået sitt.

Les også

Hvem får pokalen i år - det bestemmer du!

 

 

Kommentarer til denne saken