«Min stemme går til Emilie for sin pangdebut blant seniorene i Norge og internasjonalt»

Emilie Ågheim Kalkenberg, Skonseng UL, ut fra start på VM-sprinten i 20-21-årsklassen under mesterskapet i Brezno-Osrblie i Slovakia i februar.

Emilie Ågheim Kalkenberg, Skonseng UL, ut fra start på VM-sprinten i 20-21-årsklassen under mesterskapet i Brezno-Osrblie i Slovakia i februar. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Årets idrettsnavnForrige uke startet vi avstemningen av årets idrettsnavn for 2017. Dette er en pris som henger høyt, og som Rana Blad har delt ut hvert år siden 2002.

Vinneren får en pokal til odel og eie. Så langt er det kommet inn godt med stemmer, men det er ennå en god stund til fristen går ut. Det er torsdag 28. desember ved midnatt.

Stem her ved å sende mail til sporten@ranablad.no, eller på sms til 2005 med kodeord "rnsporten".

Vi har nominert ti lokale idrettutøvere på bakgrunn av prestasjonene i 2017, men det er fritt fram for å stemme på den du ønsker.

Dette har noen av leserne skrevet, og det kan hjelpe deg å finne ut hvem du vil stemme på:

Min stemme går til Emilie Ågheim Kalkenberg for sin pangdebut blant seniorene i Norge og internasjonalt. MEd sitt vinnende vesen og sosiale ferdigheter er hun en stor ressurs for hele skiskyttersporten både i lokalmiljøet og ellers hvor hun ferdes.

Jan Jensen, her har vi verdens sterkeste pappa og bestefar som har holdt på med styrkeløft i over 40 år og fortsatt holder koken, ingen over, ingen ved siden.

Nikolai Kråkstad, suveren utøver som har stått på og viser resultater som det er bare å bøye seg i støvet for.

Fredrik Gjesbakk, utrolig gøy at han gjorde det så bra i verdenscupen i Holmenkollen, og mange andre gode resultater.

Stian Celius, målkongen i Stålkam. Flott idrettsmann som både er trener i breddefotballen på Selfors for sine unger og er et godt forbilde for alle fotballelskere i Rana. Har vært tro til Stålkam i mange år og har fått mange tilbud fra klubber i høyere divisjoner og takket nei.

Joar Leifseth Ulsom, råeste idrettsutøveren i Rana.

Artikkeltags