Gå til sidens hovedinnhold

– Som eneste lag i 1. divisjon med mulighet for opprykk, har de virkelig bevist at de er verdige vinnere av årets pris

Artikkelen er over 5 år gammel
ÅRETS IDRETTSNAVN 2015

Det kommer jevnt med stemmer til årets idrettsnavn, og det er forståelig at det kan være vanskelig å avgjøre hvem som fortjener prisen. Derfor publiserer vi med jevne mellomrom noen av lesernes meninger, som kan være til hjelp.

Vi har nominert ti utøvere, men det er mulig å stemme på andre også. Vi har nominert ti verdige utøvere til å få prisen, for å gjøre det enklere å velge. Det er utvilsomt flere enn disse ti som kunne vært nominert.

Det er resultatene oppnådd i kalenderåret 2015 som ligger til grunn for nomineringen, og det er også dem som skal ligge til grunn når du stemmer. Når vi nominerer ser vi også på framgang som en viktig faktor.

Slik stemmer du

 • Send brev til Rana Blad, v/sporten, Postboks 55, 8601 Mo i Rana.

 • Send sms til 2005 med kodeord «rnsporten».

 • Send epost til sporten@ranablad.no.

 • Husk å skriv en begrunnelse, og ditt eget navn og adresse.

 

Det er kun våre leseres stemmer som teller når kåringen foretas, nomineringen er bare gjort for at det skal bli lettere å velge.

Det er flere måter å stemme på. Du kan sende sms til 2005. Da skriver du «rnsporten» og så navnet på idrettsutøveren og ditt navn og adresse.

Ellers kan du sende e-post til sporten@ranablad.no. Når det gjelder e-poster er det ikke lov å føre opp flere på stemmen enn dem som tilhører samme adresse. Vi har tidligere fått e-poster med en rekke navn, disse blir ikke godtatt.

Siste mulighet er å sende inn vanlig brev. Adressen er Rana Blad, v/sporten, Postboks 55, 8601 Mo i Rana.

Det er lov å stemme en gang og på en utøver. Skal stemmen din telle, må vi ha den i hende innen midnatt tirsdag 15. desember.

Her er noen av grunnene til at utøvere fortjener prisen, ifølge våre lesere:

 • Jeg stemmer på Rana bowlingklubb som årets idrettsnavn, rett og slett fordi de er det beste laget i idrett i Rana. Som eneste lag i 1. divisjon med mulighet for opprykk første året i ny divisjon, har de virkelig bevist at de er verdige vinnere av årets pris.
 • Stemmer på Julian Halsøy fordi han er en særdeles dyktig og flott representant for karatesporten og Rana karateklubb.
 • Marthe Kråkstad Johansen. Hun er en veldig arbeidsvillig jente som jeg mener kan nå langt. Har virkelig troa på hun her.
 • Stefan Åeng fordi han fortjener å vinne og kanskje får bilsport opp i lyset slik det en gang var.
 • Jeg foreslår Benedicte Stien Schreiner som årets idrettsnavn. Hun har hatt en fantastisk sesong, både innen skiskyting og langrenn.
 • Rolf Einar Jensen er en av de mest dedikerte og ærlige idrettsutøverne jeg vet om, og tar virkelig konsekvensen av målene han setter seg.
 • Ingrid Altermark, hun har vist at hun holder høyt nivå også i eliteserien og hun får stadig mere spilletid med elitelaget.

Les også

Hvem får pokalen i år - det bestemmer du!

 

 

Kommentarer til denne saken