En av leserne om kandidaten som vant i fjor: «Fantastisk reklame for byen»

Julian Halsøy ble kåret til årets idrettsnavn i fjor. Mange mener han fortjener prisen også i år. Foto: Øyvind Bratt

Julian Halsøy ble kåret til årets idrettsnavn i fjor. Mange mener han fortjener prisen også i år. Foto: Øyvind Bratt

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Årets idrettsnavnNylig startet vi avstemningen av årets idrettsnavn for 2017. Dette er en pris som henger høyt, og som Rana Blad har delt ut hvert år siden 2002. Så langt har vi fått inn nesten 200 stemmer, og det er et solid overtall for en av kandidatene.

Men vi vet at dette snur fort, så det er ingen grunn til å ikke stemme på den du mener fortjener prisen!

Vinneren får en pokal til odel og eie. Det er ennå en god stund til fristen går ut. Det er torsdag 28. desember ved midnatt. Det haster ikke å stemme, men det er like greit å gjøre, så slipper du å glemme det.

Stem ved å sende mail til sporten@ranablad.no, eller på sms til 2005 med kodeord "rnsporten".

Vi har nominert ti lokale idrettutøvere på bakgrunn av prestasjonene i 2017, men det er fritt fram for å stemme på den du ønsker.

Dette har noen av leserne skrevet, og det kan hjelpe deg å finne ut hvem du vil stemme på:

Stian Celius, imponerende prestasjon, han er en lagkamerat og forbilde!

Stemmer på Julian Halsøy for fabelaktige prestasjoner. Julian har bidratt til å sette sporten lokalt og nasjonalt, og ikke minst fantastisk reklame for byen.

Jan Jensen, han står på uke etter uke, år etter år, og har vært en god representant for sporten siden 80-tallet. Selv om han nå er veteran, har de yngre utøverne problemer med å slå han. Jan Jensen er et godt forbilde.

Joar Leifseth Ulsom fordi han fortjener det på grunn av hans flotte prestasjoner!

Jeg stemmer på Emilie Ågheim Kalkenberg som er en fantastisk idrettsutøver. Treningsvillig og en idrettsutøver som liker å trene og yte sitt beste!

NB! Vi synes også det er litt artig at Klemet Bø, faren til skiskytterstjernene Johannes Thingnes Bø og Tarjei Bø, har fått med seg avstemningen og gitt sin stemme til en av våre lokale skiskytterhelter. Nå finnes det ingen unnskyldning for å ikke si din mening på hvem som fortjener pokalen!

Artikkeltags