Fristen nærmer seg: «Respekt for pågangsmotet og styrken han viser»

Joar Leifseth Ulsom, Iditarod 2017. Fra sjekkpunktet Unalakleet.

Joar Leifseth Ulsom, Iditarod 2017. Fra sjekkpunktet Unalakleet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Årets idrettsnavnVi er godt i gang med avstemningen av årets idrettsnavn for 2017. Dette er en pris som henger høyt, og som Rana Blad har delt ut hvert år siden 2002. Så langt er det et solid overtall for en av kandidatene, men avstanden har blitt kortere de siste dagene.

Vi vet at dette snur fort, og at mange stemmer kommer inn de siste dagene når fristen nærmer seg, så det er ingen grunn til å ikke stemme på den du mener fortjener prisen!

Vinneren får en pokal til odel og eie. Det er ennå en god stund til fristen går ut. Det er torsdag 28. desember ved midnatt. Det haster ikke å stemme, men det er like greit å gjøre, så slipper du å glemme det.

Stem ved å sende mail til sporten@ranablad.no, eller på sms til 2005 med kodeord "rnsporten".

Vi har nominert ti lokale idrettutøvere på bakgrunn av prestasjonene i 2017, men det er fritt fram for å stemme på den du ønsker.

Dette har noen av leserne skrevet, og det kan hjelpe deg å finne ut hvem du vil stemme på:

Joar Leifseth Ulsom, fordi han aldri gir seg og stiller på startstreken også i år for å kjempe mot verdens beste hundekjørere på redelig vis for at han og hundene skal bli verdens beste. Respekt for pågangsmotet og styrken han viser.

Er storimponert av Stian Celius som presterer år etter år uansett alder. Toppscorer hver sesong, fantastisk personlighet.

Jan Edvard Jensen enkelt og greit fordi han er verdens sterkeste.

Nikolai Kråkstad, hans helhjertede stå-på-vilje og hans talent inspirerer.

Min stemme til årets idrettsnavn går til Fredrik Gjesbakk, som er idrettsmann tvers igjennom. Han viser at han har jobbet hardt og dedikert over mange år, og begynner å hevde seg velfortjent i verdenstoppen.

Jeg ønsker å gi min stemme til Emilie Ågheim Kalkenberg. Hun er veldig flott som person og en kjempegod skiskytter.

Artikkeltags