Setter pris på TV-opptreden: «Han leverte en nydelig verdenscuphelg i Holmenkollen»

Fredrik Gjesbakk er en av de nominerte til årets idrettsnavn, og han har hatt stor framgang i 2017 og kommet seg med i verdenscupen både i fjor vinter og nå i desember. Foto: Stian Forland

Fredrik Gjesbakk er en av de nominerte til årets idrettsnavn, og han har hatt stor framgang i 2017 og kommet seg med i verdenscupen både i fjor vinter og nå i desember. Foto: Stian Forland

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Årets idrettsnavnVi er godt i gang med avstemningen av årets idrettsnavn for 2017. Dette er en pris som henger høyt, og som Rana Blad har delt ut hvert år siden 2002. Så langt er det et solid overtall for en av kandidatene, men avstanden har blitt kortere de siste dagene.

Vi vet at dette snur fort, og at mange stemmer kommer inn de siste dagene når fristen nærmer seg, så det er ingen grunn til å ikke stemme på den du mener fortjener prisen!

Vinneren får en pokal til odel og eie. Det er ennå en god stund til fristen går ut. Det er torsdag 28. desember ved midnatt. Det haster ikke å stemme, men det er like greit å gjøre, så slipper du å glemme det.

Stem ved å sende mail til sporten@ranablad.no, eller på sms til 2005 med kodeord "rnsporten".

Vi har nominert ti lokale idrettutøvere på bakgrunn av prestasjonene i 2017, men det er fritt fram for å stemme på den du ønsker.

Dette har noen av leserne skrevet, og det kan hjelpe deg å finne ut hvem du vil stemme på:

Stemmer på Julian Halsøy. Fantastisk prestasjon av ung utøver.

Fredrik Gjesbakk fordi han leverte en nydelig verdenscuphelg i Holmenkollen i vår.

Stemmer på Lisa-Marie Karlseng Utland, fordi hun er den kandidaten som har prestert på det høyeste nivået, nasjonalt og internasjonalt.

Jan Edvard Jensen, en enorm prestasjon å holde seg i toppen i styrkeløft så lenge og toppe det med VM-gull i år. Han har også vært en ildsjel i Rana KK like lenge.

Eg vil gi mi stemme til Emilie Ågheim Kalkenberg. Ho har gjort store framskritt i skiskyting, både i løypa og på standplass. Ho tek stadig nye steg, og leverer veldig gode resultat i tidleg alder. Tek ein og i betraktning den bakgrunn ho hadde med sjukdom i ungdomen, så er det sterkt gjort å kome tilbake i sporten, og motivere seg til den store jobben som trengs for å nå toppen. Ein pris til Emilie ville vere vel fortent.

Artikkeltags