DIREKTE 11.30: Vinneren av Årets Nordlending kåres

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Oppdatert: - Årets nordlending 2017 er Marcus og Martinus Gunnarsen fra Trofors, innledet sjefredaktør i Avisa Nordland, Jan-Eirik Hanssen før han viste til juryens begrunnelsen:

"Marcus og Martinus, kvikke tvillinger og like som to dråper vann, tok Norge med storm da de for fem år siden vant Melodi Grand Prix Junior med den selvskrevne låten om seg selv: «To dråper vann». Alle - store og små - ble imponert og sjarmert av 10-åringene fra Nordland".

"I dag er ikke verden helt som før. Men guttene bor fortsatt i hjembygda Trofors der de går i 10. klasse. De har tatt steget fra nasjonal berømmelse til gjennombrudd i Norden og Europa. De har klart den krevende overgangen fra å være norske barnestjerner til å bli internasjonale ungdomsidoler".

Marcus og Martinius ble årets nordlendinger.

Marcus og Martinius ble årets nordlendinger.

Tidligere:

For første gang streamer vi kåringen av årets nordlending direkte i samarbeid med NRK Nordland. Sendingen blir åpen slik at alle kan se den.

Sendestart er klokka 11.30, og varer cirka 40 minutters.

– Vi lover en fin sending med kulturinnslag og selvsagt en meget verdig vinner, forteller sjefredaktør i Avisa Nordland, Jan-Eirik Hanssen.

Han forteller at årets kåring, allerede til nå, har vært blant de beste.

– Det har vært en enorm interesse og engasjement for årets kåring

Torsdag er dagen en vinner skal kåres.

– Nå gleder vi oss bare til å offentliggjøre vinneren, sier Hanssen.

Svein Jæger Hansen er en av de ti nominerte.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken