Ny publikumsrekord på Vinterlysfestivalen: - Fantastisk uke og fantastisk publikum

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Etter en fantastisk uke med 154 arrangementer for liten og stor ble Vinterlysfestivalen 2018 avsluttet med en svært godt besøkt avslutningsfest i teatret. Også i år ble det publikumsrekord og publikumstallet, som vil være endelig neste uke, vil passere 13.000, skriver Nordland Teater i en pressemelding.

- Vi har verdens beste publikum.De møter opp og ser ting de ikke aner hva er, av lite eller stort. De gir tilbakemelding, er entusiastiske og gir enorm energi for oss som jobber for at festivalen skal få lov til å bety noe for mange. Og med dyktige medarbeidere på Nordland Teater, som står på tidlig og sent, så fikk vi det til i år også. sier . sier festivalgeneral Wenche Bakken.

I år hadde Nordland Teater investert i et eget amfi på Meyergården Spektrum. Bakken kan fortelle om gode tilbakemeldinger.

- Det er ikke noen tvil om at den opplevelsene på Spektrum har fått seg et løft. Med amfi ser alle godt og tilbakemeldingene fra publikum er svært gode. Det er vi så takknemlige for.

En annen suksess har vært «I sofaen med Birgitte». Tilbudet som er gratis har vært utvidet kraftig med fem arrangementer, mot to i fjor.

- I sofaen med Birgitte har vært en kjempesuksess og godt besøkt. Og det er viktig for oss at vi kan gi bort noen fine opplevelser gratis, slik at alle, uavhengig av størrelsen på lommeboka kan være med. sier Bakken.

Selv om festivalgeneralen er sliten, har hun allerede tanker for neste års festival.

- 9.-15. februar 2019 er det ny festival på gang. Vi har allerede solgt flere festivalpass til den. Og jeg har begynt tankeprosessen og programmeringen slik at vi får 7 magiske dager også neste år. Men det er jammen godt det er et lite år til også, sier en fornøyd Wenche Bakken i pressemeldingen fra teateret.

Artikkeltags