Artikkelen er for abonnenter. Frode og Ingrid vant millioner i lotto og satser på sin egen nasjonale bedrift: – Vi får håndskrevne takkebrev
Artikkelen er for abonnenter. BILDESERIE HISTORISKE BILDER: Bakere, bakeri og konditori i Rana, Hemnes, Nesna og Lurøy
Artikkelen er for abonnenter. Janne fra Mo startet bakeri på Sør-Helgeland. Der har hun en svigermor som setter henne på plass når hun forsøker seg på dialekten: – Jeg har gitt opp
Artikkelen er for abonnenter. Tonje (36) fyller dagene med bakst, året rundt: – For noen uker siden opererte jeg hånden min. Jeg fikk så bakeabstinenser at jeg satte brøddeig før stingene ble tatt
Artikkelen er for abonnenter. Derfor blir det hull i brødene: – Det er noe man alltid har gått og lurt på
Artikkelen er for abonnenter. Ny storsatsing til 50 millioner i Fauske: – Vil gi 35 nye arbeidsplasser
Artikkelen er for abonnenter. Tanja's kjøkken har etablert nytt bakeri basert på 95 prosent gjenbruk av brukt utstyr: – Jeg er opptatt av det å bruke ting på nytt
Artikkelen er for abonnenter. Tony og Gudrun er gull verdt for Roy og Renate: – Det er ikke enkelt å få rekruttert ungdom til faget, men de som tar utdannelsen er garantert jobb
Artikkelen er for abonnenter. Åpnet spisested med gamle oppskrifter: – Jeg tror kanskje dette er Helgelands minste kafé
Artikkelen er for abonnenter. I kø for åpningen av Helgeland Bakeri i Mosjøen: – De første kundene var her en time før vi åpnet
Artikkelen er for abonnenter. Mariannes gårdsbakeri feirer 20 år: – Jeg er min egen herre og kan bestemme helt selv
Artikkelen er for abonnenter. Tanja mistet kundene da Nordlandsveien ble stengt: - Dette er veldig skummelt for meg
Artikkelen er for abonnenter. Baker'n utvider med ny, stor kafédel: – Vi får jo bare flere og flere kunder
Artikkelen er for abonnenter. Fire i Rana går inn i påsken uten jobb: – Vi gjør det beste vi kan for å ivareta de ansatte
Artikkelen er for abonnenter. Helgeland Bakeri permitterer ansatte på Helgeland: – Det ble tøffere enn vi hadde trodd
Artikkelen er for abonnenter. Har brukt halvannet år og opp mot tre millioner kroner på å utvikle det de mener er landets sunneste brød
Artikkelen er for abonnenter. Monika Karkut sluttet i jobben som kokk for å satse på profesjonelle hjemmebakte kaker
Artikkelen er for abonnenter. Helgeland Bakeri tror konkurranse er til det beste for kundene: Ikke bare brød, men også litt sirkus
Artikkelen er for abonnenter. Rett etter påske åpner Bjarne og Stian bakeri både i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen
Artikkelen er for abonnenter. Over 400 har søkt: – Vi er rett og slett overveldet over alle som vil jobbe for oss
Artikkelen er for abonnenter. De skal ansette 50, ha hovedsete i Mosjøen, men etablerer seg i alle fire byene på Helgeland