Gå til sidens hovedinnhold

Har fått mer plass og har pusset opp for nesten 30 millioner kroner

Artikkelen er over 3 år gammel

Inne på Bayhill har flere butikker blitt bygget om. Det har også bidratt til at Lenny lemmen har fått sitt eget lekeland inne på kjøpesenteret.

Blåvegen

Nylig hadde kjøpesenteret den offisiell åpningen etter at flere av butikkene har blitt utvidet.

Den populære matbutikken, Ica Fjällboden har fått bygget ut med 300 kvadratmeter. De har også gjort om på vareplasseringene og fått inn noen nye elementer.

– Vi satser nå for fullt på ferskvarer. I butikken har vi nå en betjent delikatessedisk, hvor vi blant annet selger et bredt utvalg av oster og skinker. I tillegg til hjemmelaget pizza og baguetter, forteller butikksjef Susanne Bakken.

Kolonialbutikken har også byttet ut alle kjølediskene og fryserne. Meieriet og fruktavdelinga har også blitt mye større. Sportringen og Systembolaget har også fått større plass.

– Totalt på hele senteret har det blitt pusset opp for 29 millioner svenske kroner. På Ica er det oppgradert for 13 millioner, forteller Bakken.

Lennys lekeland

I andre etasjen ved kafeen har Lennys lekeland åpnet. Lenny er en lemmen som er kjent for mange barn som pleier å være i alpinbakken. Her finnes hinderbane, ballhav, tegnehjørne, sklie, bilbane, klatrevegg for å nevne noe.

– Det er praktisk for foreldrene som er her og handler, og som vil ta seg en kopp kaffe. Selv om vi har ansatte som er her på noen tidspunkt, må foreldrene selv passe på barna, sier Sofia Berglund ved kafeen.

Jessica Sander er innom med datteren Frida som er ett år og åtte måneder.

– Det er veldig gøy her, men vi prøver å ikke være innom for ofte slik at hun ikke skal bli lei når hun blir større. Frida syns det er spennende, men når hun blir litt eldre blir det vel full fart, ler Jessica.

Julemarked

På det nye torget i Hemavan som for tiden er under arbeid, skal det holdes julemarked lørdag 2. desember.

– På julemarkedet vil det være fokus på mat. Det kommer leverandører fra hele Västerbotten. Hit kommer også nissefar og nissemor, og det vil bli mange ulike arrangement i skibakken, forteller Sofia.

Kommentarer til denne saken