Comeback på Mo for storselger fra 1980- og 1990-tallet

Klar for premiere: Bilselger Thomas Campos Einmo fra Nordvik Mo i Rana. Foto: Nordvik.

Klar for premiere: Bilselger Thomas Campos Einmo fra Nordvik Mo i Rana. Foto: Nordvik.

Toyota Camry er tilbake på Mo i Rana.

DEL

– Kombinasjonen av høy kvalitet og lav pris vil friste mange, sier Thomas Campos Einmo fra Toyota-forhandleren Nordvik som torsdag kunne meddele at storselgeren Toyota Camry er tilbake.

Camry var en storselger i Mo i Rana på 1980- og 1990-tallet. Det er 15 år siden forrige gang en ny Toyota Camry var å se på Mo, skriver Nordvik i en pressemelding.

Gode minner

Fremover kan dette endre seg. Denne uken starter premièredagene for nye Toyota Camry Hybrid hos Nordvik.

– Mange av våre kunder har gode minner fra Toyota Camry, som ble solgt i tusenvis av eksemplarer gjennom. Derfor har mange vært nysgjerrige når bilen nå kommer i ny utgave etter å ha vært borte fra det norske markedet i 15 år, sier bilselger Thomas Campos Einmo i pressemeldingen.

Campos Einmo sier at nye Toyota Camry har en 2,5 liters motor med imponerende effekt- og kraftressurser sammen med utmerket drivstofføkonomi, lave CO₂-utslipp og er svært stillegående. Bilen har i tillegg god lydisolasjon som reduserer vei- og vindstøy.

446.000 kroner

Bilen er bygget på TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) som bidrar til de gode kjøreegenskap. Et stivt karosseri, lavt tyngdepunkt og avanserte hjuloppheng med doble fjærbein, sikrer et utmerket veigrep og komfort. Prisen på bilen starter på 446.000 kroner.

– Denne bilen har et fantastisk utseende. Kombinasjonen av høy kvalitet, lav pris og alle fordelen til en hybrid fra Toyota, er blitt pekt på som elementer som utmerker seg. Den er fantastisk å kjøre og er i tillegg fullstappet med teknologi som tar kjøreopplevelsen til et helt nytt nivå, sier Campos Einmo.

Blant annet er en rekke avanserte teknologier for skiltgjenkjennelse og førerassistanse standard i nye Camry.

– Radarsensorer og kamera registrerer og varsler om potensiell kollisjonsrisiko. Det gjør det enda sikrere å ferdes på veiene, sier bilselgeren.

Artikkeltags