Nå kan alle følge med på tiden til alle underveis i Blåvegenløpet

Klar til start: Rennkoordinator Vegard Nerdal lover ei innholdsrik helg i forbindelse med årets Blåvegenløp.

Klar til start: Rennkoordinator Vegard Nerdal lover ei innholdsrik helg i forbindelse med årets Blåvegenløp.

Artikkelen er over 3 år gammel

Nå kan du følge tiden til alle konkurranseutøverne på nettet underveis i Blåvegenløpet.

DEL

Blå VegenAlle som går på tid vil bli registret på et utvalg mellomstasjoner underveis i rennet. På den måten kan alle gå inn på nettet å se hvor konkurranseutøveren er hen i løypa.

– Vi har gjort en stor kvalitetsforbedring med at vi nå har leid inn en ekstern og proff ressurs på tidtaking, slik andre store skirenn har. Det vil også bli mulig for alle deltakerne å printe ut diplomet sitt på nettsiden. Deltakerne vil forhåpentligvis oppleve dette som et stort løft, smiler rennkoordinator, Vegard Nerdal.

Reinkjøtt på menyen

I år er Scandic Meyergården hotell engasjert og restauranten lager en egen Blåvegenmeny for kvelden. Kjøkkensjef ved Meyergården hotel, Svein Jæger Hansen, gleder seg til å servere rein til gjestene.

– Det vil bli satt opp telt i målområdet hvor vi kommer til å servere årets reinstyrsprodukter fra ARV. Det vil bli souvas med salat, hjemmelaget aioli og pitabrød. Det blir også solgt stekt reinpølse, samt kaffe og mineralvann, forteller Svein Jæger Hansen.

Vegard Nerdal er glad for å ha Meyergården med på laget.

– Vårt mål er at det også skal skje ting i byen og at det blir en helg med aktiviteter for store og små. Vi håper å få tilbake Blåvegen-skifestival med barneskirenn på fredag utenfor Sportshuset, sier han.

Nå kan alle registrere seg og betale via nettsiden vår

Vegard Nerdal, Rennkoordinator

Håper på værgudene

– For at vi skal få til Knøtteblåvegen må det være greit vær. Jeg håper også vi får nok, ren snø til palmehelgen. Det ville vært en god start på påsken, sier Vegard.

Blåvegen feirer 40 år i 2018 og er Nord-Norges største skirenn med opptil 15.000 deltakere hvert år.

– Påmeldingen er blitt mer brukervennlig enn tidligere år. Nå kan alle registrere seg og betale via nettsiden vår. Traseen fra Tverrvatnet og ned har Rana kommune begynt å kjøre opp og vil fortsette med det så lenge været tillater det, forteller Vegard Nerdal.

Blåvegenrennet

Arrangeres for 39. året på rad, den 8.april i år.

Det vil bli lagt opp til ulike aktiviteter i byen samme helg.

Scandic Meyergården hotel vil stå for matservering etter endt skirenn og stiller med egen Blåvegenmeny for alle på kvelden.

Artikkeltags