Gå til sidens hovedinnhold

Her kan du sove med kjendisene: – Vi ville gjøre noe helt annet når vi skulle pusse opp

Artikkelen er over 3 år gammel

Ønsker du å sove sammen med tidløse Hollywood-kjendiser? Da bør du sjekke inn på Fjordgaarden hotell.

Blå Vegen

Den første kjendisen du møter når du kommer opp trappa i en av de syv bygningene er Charlie Chaplin, så følger kjendiser som Marilyn Monroe, Gudfaren, Elizabeth Taylor, The Beatles og James Dean videre nedover gangen.

Fjordgaarden hotell har totalt 160 rom fordelt på seks bygninger. Nå har 66 av rommene blitt pusset opp, og av de har 24 fått en helt spesiell stil. Det er nemlig ikke bare gangen i denne etasjen som preges av gamle Hollywood ikon. Alle rommene har en hel vegg som prydes av hver sin tidløse kjendis.

– Vi ville gjøre noe helt annet når vi skulle pusse opp, fordi mange av hotellrommene rundt omkring i dag er veldig like, sier direktør, Ida Moss.

Responsen fra gjestene etter ansiktsløftet har vært akkurat slik Moss håpet.

– Folk syns det er artig og deler gjerne et bilde av seg selv og kjendisen de sover sammen med på Facebook eller Snapchat. Og da blir det også snakket om, sier hun og fortsetter:

– Ingen av rommene er like, og det har vi gjort helt bevisst. Vi har flere faste gjester som kommer og overnatter her. Noen ønsker å booke samme rom hver gang, mens andre som besøker oss ofte ønsker vi at de skal få oppleve at de får ett nytt rom hver gang.

I tillegg til en vegg prydet av et kjendisbilde, har både puter, stoler og andre vegger fått friske farger som knall blå, oransje og grønn.

Men det er ikke bare Hollywood kjendiser som står på plakaten.

– Vi har mange ideer rundt hva mer vi kan gjøre i korridoren. Kanskje lager vi en selfievegg, eller en vegg hvor våre besøkende kan skrive en hilsen. Vi får se, smiler Ida Moss.

Kommentarer til denne saken