- Hele bygget inkludert de 40 hotellrommene har gjennomgått en omfattende renovering, fra gulv til tak, sier den nye hotellsjefen og eier, Niklas Eriksson.

Innredningen har blitt lysere og resepsjonen er flyttet. Nå jobbes det med å restaurere den gamle restauranten som skal være klar til åpning første desember.

- I den nye restauranten kommer vi til å ha fokus på kortreist og vellaget mat. Det blir jobbet bare med ferske råvarer og ikke noe halvfabrikat. Det er ikke noen lignende restaurant i Lycksele i dag. Vi har tilknyttet oss Martin Ullèn som kjøkkensjef. Han er en kjent kokk fra disse trakter, sier Eriksson.

Eriksson er fra Umeå og er oppvokst med hotelldrift. Hans foreldre er i dag eiere av Hotell Entrè Norr.

- Jeg startet i bransjen allerede som seksåring, da med å rydde hotellrom, være i oppvasken og i serveringen. I noen år gjorde jeg andre ting, men savnet bransjen, sier han og legger til:

- Lycksele er en interessant plass med mange reisende og mange markeder. Det skjer mye her og det er bra at det åpner et hotell på denne siden av byen, sier han.

Hotellet er for reisende og har tre konferanselokaler, ett som er beregnet til 80 personer og to mindre møterom.

- Vi blir å lage pakketilbud, samt mange arrangementer i tilknytting til restauranten. Vi holder også på å renovere en helt ny spa-avdeling, sier Niklas Eriksson.