Gå til sidens hovedinnhold

Anna skal åpne ny campingplass i Umfors - planlegger 200 plasser: – Vi ønsker aktivitet hele året

Artikkelen er over 3 år gammel

Til våren begynner arbeidet med å bygge en helt ny campingplass i Umfors, ved siden av Grensløst kjøpesenter.

Blå Vegen

Detaljplanleggingen begynner de med i februar og det legges til rette for hele 200 plasser.

– I første omgang vil vi klargjøre for 100 plasser, men vi planlegger for det dobbelte, sier eier Anna Strandgren.

Ved siden av campingplassen skal det bygges et servicebygg med de fleste fasiliteter som selvsagt innebærer dusj og bad. Det blir også innlagt et ordentlig avløpssystem.

– Det vil bli full service med bredbånd og fjernstyrt varmestyrer. Vi har også søkt om å få bygge tak over campingvognene, slik at man slipper snømåkingen om vinteren. Den biten er ikke ferdigbehandlet ennå, men vi har tro på at vi får det i orden, sier hun.

Lang prosess

Planleggingen av ny campingplass startet de med for over ett år siden, og det har vært en lang prosess med kommunen. Underveis ble det kroken på døra for campinglivet i Kåtaviken og Anna ble nedringt av ivrige campingturister som hadde hørt nyss om hennes planer.

– Vi fikk mange telefoner i den tiden, og på det tidspunktet var vi ikke kommet langt nok i prosessen til å love bort noen plasser. Nå er vi der og har opprettet en medlemsliste hvor alle som er interessert i campingplass kan melde seg. Da får de oppdatering om framdriften underveis, sier hun.

Lagringsplass

– Vi ønsker aktivitet hele året. På vinteren er det mest trykk med campingvogner, mens på sommeren er det gjerne mange bobiler. Vi skal lage plass til begge deler her, sier hun og fortsetter:

– Vi har også planer om å bygge et lager ved siden av garasjen som står ved Grensløst i dag. Der kan folk leie lagringsplass for både scooter, båt og campingbiler.

Fakta

Ny campingplass i Umfors. Arbeidet begynner til våren.

Det skal legges til rette for 200 plasser og servicebygg med de fle ste fasiliteter.

 

Kommentarer til denne saken