Gå til sidens hovedinnhold

Jetgirlz inviterer til fiskekonkurranse med snøscooter i premie

Artikkelen er over 3 år gammel

Jentene bak Jetgirlz inviterer til storslått fiske-konkurranse i påsken, hvor hovedpremien er en snøscooter.

Blå Vegen

Anna Strandgren utgjør Jetgirlz sammen med Sara Sundquist og Lind-Mari Bystrøm.

Til daglig driver hun butikken Grenseløst som hun eier i Umfors. Her har hun også scooterutleie.

– Jetgirlz leier ut vannscootere og badstuflåter i Umeå og snøscooter i Umfors. Vi er fleksible og frakter snøscooterne til Hemavan eller Umeå hvis det er behov, sier hun.

Jetgirlz arrangerer mange happenings, som XX-freerides, som er scooterturer bare for jenter. Nå gjør de seg klare til den store fiskekonkurransen som trekker om lag 350 deltakere.

– Dette er andre året vi arrangerer denne konkurransen som vi har kalt Jetgirlz-nappet. Tidligere het det grensenappet. Vi gjør dette for at vi ønsker at det skal skje litt mer i området, sier Strandgren.

Fine premier

Det hele skjer på påskeaften og alle som vil delta i fiskekonkurransen må kjøpe et lodd. Da er man automatisk med i trekningen av en Summit 850 Skii-doo, en scooter som er beregnet til løssnø.

Det er ikke bare på loddet man kan vinne. Det kåres også en vinner for den som får størst fisk, hvem som får flest fisk og hvem som er best kledd.

– Vi har en slepevogn som andre premie. Tredjepremien er overnatting på Umforsgården og fjerdepremien er Tegsnässki, forteller hun.

Saken fortsetter under bildet.

 

Passer for alle

Fiskekonkurransen foregår på Umluspen, eller Uman som det også kalles. Det blir kjørt opp vei ned til isen.

Konkurransen trekker folk i alle aldre og ifølge Strandgren er det også noen nordmenn å høre på isen.

– Vi håper så mange som mulig kommer. Det vil bli solgt mat og vi har bestilt blå himmel og sol den dagen, smiler Anna Strandgren.

Fakta

Jetgirlz består av Anna Strandgren, Sara Sundquist og Lind-Mari Bystrøm. De leier ut vannscooter, badstuflåte og snøscootere. Påskeaften arrangerer de en fiskekonkurranse hvor hovedpremien er en snøscooter.

 

Kommentarer til denne saken