Ung mann tatt uten førerkort natt til lørdag

DEL

Natt til lørdag stoppet politiet en ung bilist i Rana. Det viste seg at føreren, en mann født i 1999, var uten førerkort og politiet melder, på Twitter, at de anmelder forholdet.

I resten av fylket fikk politiet flere oppdrag:

Politiet stanset natt til lørdag en person i tenårene på moped i Meløy kommune. Vedkommende innehar ikke førerrett for moped, meldte politiet i Nordland klokken 03.28.

Sak ble opprettet, og avhør ble tatt. Da viste det seg at mopeden også var stjålet. Tenåringen erkjente tyveri og kjøring uten gyldig førerkort.

I forbindelse med uoverensstemmelse på utested, er det utdelt en del slag mellom flere personer, meldte politiet i Nordland klokken 03.06 natt til lørdag.

Hendelsen fant sted på Leknes.

Også i Bodø har det vært ampert natt til lørdag. En mann i 30-årene ble bortvist fra sentrum til klokken 10.00 lørdag i forbindelse med tildragelse til bråk utenfor et utested - men siden innbragt i arrest av politiet for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

Meldingen kom 03.56. Forholdet resulterte i anmeldelse.

Klokken 04.05 meldte politiet at en mann i 20-årene hadde fått samme beskjed - om å holde seg unna sentrum til lørdag klokken 10.00, etter å ha vært kranglete med andre i sentrum.

Tidligere på natten ble en mann i 50-årene bortvist fra et utested i Bodø, ifølge politiet.

Artikkeltags