Slik ser du enkelt hvem som har flyttet inn i nabohuset og hvor mye de betalte for det

Kartet øverst i venstre hjørnet er interaktivt. Det betyr at du kan zoome inn og ut ved hjelp av pluss og minus-knappene (øverst i venstre hjørne) for å se nærmere på ditt nærområde.

Kartet øverst i venstre hjørnet er interaktivt. Det betyr at du kan zoome inn og ut ved hjelp av pluss og minus-knappene (øverst i venstre hjørne) for å se nærmere på ditt nærområde. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Har du testet Rana Blads interaktive oversikt over eiendomsoverdragelser?

DEL

Nå har Rana Blads interaktive oversikt over eiendomsoverdragelsene for Rana og omegn blitt oppdatert med de siste overdragelsene og tinglysningene for mars.

Den viser at årets hittil dyreste overdragelse er den tidligere omtalte overdragelsen av Stålbrakka til Stålkameratene IL til Zar eiendom ble tinglyst 26. mars.

Salget av eiendommen, som også inkluderte en hytte på Bjynnvassdalen 60 samt Nordahl Griegs gate 6, beløper seg totalt på 11 millioner kroner.

LES MER: Tvunget til å selge

Hittil i år har det forekommet seks eiendomsoverdragelser med samlet verdi på over seks millioner kroner i Rana og omegn. Men i tillegg til disse, finner du også alle andre eiendomsoverdragelser - store som små - i vår interaktive oversikt.

Her kan du selv søke opp hvem det er som har kjøpt nabohuset eller nabohytta samt hvor mye man måtte betale, bare ved å skrive inn adressen og trykke på enter.

Du kan også zoome deg inn på ditt nærområde ved hjelp av det interaktive kartet for å se nærmere på hvor mange overdragelser det har vært for eksempel i din gate.

Og scroller du litt lengre ned på siden finner du en oversikt over de siste overdragelsene samt de dyreste overdragelsene. Du finner også tips om eiendommer som har blitt solgt den siste tiden som kan sammenlignes med eiendomsoverdragelsen du har valgt å se nærmere på.

Artikkeltags