Storseier til Bossmo & Ytteren i serieåpninga i Sandnessjøen

JUBEL: Ingvild Gjesbakk (til høyre av B&Y-spillerne) scoret tre mot Sandnessjøen og laget er dermed i rute i kvinnenes andredivisjon. Her fra en kamp i fjor. Foto: Gøran O. Pedersen

JUBEL: Ingvild Gjesbakk (til høyre av B&Y-spillerne) scoret tre mot Sandnessjøen og laget er dermed i rute i kvinnenes andredivisjon. Her fra en kamp i fjor. Foto: Gøran O. Pedersen

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Bossmo & Ytteren trengte i praksis 12 minutter av serieåpninga i kvinnenes 2. divisjon på å avgjøre bortekampen mot Sandnessjøen. To raske scoringer av Invgvild Gjesbakk og ett av Hedda-Therese Dikvold Jørgensen ga en trygg ledelse de bygde videre på.

– Førsteomgang er jeg særlig fornøyd med. Vi gjøre mange riktige valg med ball og vi spiller ut Sandnessjøen, sier trener Øyvind Breivik.

Til pause ledet de 5-0 etter mål av Gjesbakk ganger tre, ett av Jørgensen og ett av Emilie Bakke. Målscorer etter pause var Oda Halland.

I andreomgang gjorde Breivik flere bytter og noe av det gode samspillet forsvant. Han roser innbytterne, og legger ikke skylda på dem for det gode spillet fra førsteomgang dabbet av. I stedet for samspill ble det mer én og én av gangen.

– Det ble mange bytter som stykker, og da blir det litt sånn. Vi skaper sjanser og kunne vunnet med mer. Sandnessjøen spiller seg også opp, sier han.

Uansett er Breivik fornøyd med tre poeng i serieåpninga for på løpende bånd kommer kamper mot Innstrandens (H), Grand Bodø 2 (H), Innstrandens i cupen (H).

Kampfakta

Sandnessjøen - Bossmo/Ytteren (Stamnes Arena)

Resultat / Til pause: 1-6 / 0-5

Målscorere: Emilie Bakke (45 min), Hedda-Therese Dikvold Jørgensen (12 min), Ingvild Gjesbakk (6, 9, 41 min), Oda Halland (65 min)

Startoppstilling 4-3-3:

Lotte Følling

Andrea Bjørnådal

Emilie Bakke

Marthe Waage

Karoline Waage (Kaptein)

Ellen Selsøyvold

Thea Øijord

Maja Elise Ravn Andersen

Hedda Emilie Rishaug

Hedda-Therese Dikvold Jørgensen

Ingvild Gjesbakk

Innbyttere: Sofie Mathisen, Oda Halland, Lina Varem, Ida Rasmussen, Randi Sund-Olsen, Ellinor Eide

Artikkeltags