Gå til sidens hovedinnhold

BråK har våknet etter dvalen: – Vi har i god BråK-ånd booket det vi liker

Etter et stille år så langt, ser nå BråK-gutta lyset i enden av tunnelen.

– Vi satser bare på at det er utgangen vi ser, og ikke et frakttog fra Rana Gruber, sier BråK-maker Bjørn Immonen, i ei pressemelding fra BråK.

Nå slipper de tre konsertdatoer for denne høsten.

Allerede torsdag 12. august får Rana-publikummet møte duoen MoE, i en hagekonsert utenfor Park 22 Byscena. I tillegg blir det konserter 15. oktober og 27. november, og til disse datoene er det booket tre band, skriver arrangøren i pressemeldinga.

– Vi har i god BråK-ånd booket det vi liker, og i tillegg til MoE inkluderer programmet for høsten et ønskegjensyn med en absolutt BråK-favoritt; et av Norges mest spennende up-and coming band, og ikke minst et band som før pandemien spilte på betydelig større scener enn Byscena.

De tre siste bandene vil offentliggjøres senere.

Neste torsdag spiller MoE hagekonsert utenfor Byscena.

– Det blir liksom ikke august uten å kunne samles for å se en konsert ute i skumringen, med en kald øl i hånda, sier Immonen.

– Nå regner vi med at Verket har minst ett ess i ermet, men vårt mål er alltid å gi Rana-publikummet en mulighet til å møte en ny og spennende artist som de ikke har sett før, sier Immonen.

– MoE er et hyperproduktivt band, og det de gjør på denne turneen er selve kvintessensen av DIY og punk. De har pakket bilen med utstyr, og bruker den som scene på sin vei gjennom landet, sier Immonen.

– Det blir to gitarer og vokal rett ut av bildøra, og det gleder vi oss til, sier han.

Oppskriften til MoE har siden 2008 vært en rekke samarbeider, mange utgivelser og stor turnéaktivitet verden over. En mikstur av støy, rock, samtidsmusikk og punk, og en evig jakt etter å utfordre seg selv og publikum. Hva er mer naturlig i 2021 enn å snu ting på hodet og utfordre både band, musikk og logistikk?

Kommentarer til denne saken