Gå til sidens hovedinnhold

Røykutvikling i liten bedrift i Mosjøen

Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet melder at nødetatene har rykket ut etter melding om røykutvikling i en bedrift i Mosjøen. De opplyser på Twitter at røykdykkere er på vei inn i bedriften nå. Det skal være mye røyk i lokalet.

- Det har gått en brannalarm på en bedrift i samme bygg som Biltema. Det er en liten bedrift, og det står mellom to av de, men vi vet ikke helt hvilken det er nå. Så langt er det ikke tegn til brann, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson, til Helgelendingen.

I følge innsatsleder Håvard Horn Olsen fra politiet i Mosjøen skal det ha begynt å gnistre i et lysarmatur i kontordelen av bygget mellom Biltema og Coop Extra. To personer var på jobb, og begge forlot lokalene og varslet om hendelsen, sier Horn Olsen som ennå ikke vet om det har vært en skikkelig brann inne i bygningen.

- Røykdykkere er inne i bygget nå, men det skal ikke være noen åpne flammer og det har ikke blitt registrert røyk andre steder enn i selve kontorlokalet.

Politiet har ikke sett seg nødt til å evakuere noen fra området heller, og Horn Olsen innrømmer at situasjonen kanskje ser mer dramatisk ut enn den faktisk var.

- Men når det kommer varsel om brann er det standard at alle nødetatene rykker ut, og vi tar ingen sjanser, sier innsatslederen og understreker at ingen har blitt skadet eller har pustet inn røyk.

Kommentarer til denne saken