Stor truck har veltet - fører på vei til legevakt

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

[AVISA NORDLAND] Politiet i Nordland melder på Twitter klokken 15:04 at det har vært en arbeidsulykke ved Tosbotn camping i Brønnøy. En kranbil skal ha veltet, og nødetatene er på vei.

Veltet i elv

– Det er en kranbil som har veltet i en elv, like ved tosbotn camping. En person er på vei til legevakten med ambulanset, med uvisst skadeomfang.

– Vet dere mer om hendelsesforløpet?

– Nei, vi skal ta en undersøkelse når vi kommer fram, så får vi klarhet i hendelsesforløpet, og hva kranbilen gjorde der. Brannvesenet er også på vei dit, ettersom det er rapporter om at kranbilen lekker diesel, sier operasjonsleder ved Nordland politidistrikt, Jon Inge Moen til Avisa Nordland.

Klokken 15:22 kan operasjonsleder Jon Inge Moen meddele at kranbilføreren er ved bevissthet og har det bra, men at han har vondt i en skulder. Det var ingen diesellekkasje allikevel, og brannvesenet har snudd.

Klokken 16.25 melder politiet på twitter at det skal være en større truck som har veltet, ikke en kranbil. Veiskulderen har gitt etter. Fører undersøkes på legevakten, og politiet oppretter sak.

Artikkeltags