Nå er «nye» Mosjøen lufthavn klar til bruk igjen

Finn Ove Hofstad, Mosjøen lufthavn, flyplass, Kjærstad

Finn Ove Hofstad, Mosjøen lufthavn, flyplass, Kjærstad Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Helgelendingen: - Vi åpner til ordinær drift onsdag morgen. Da er vi ferdig med stengeperioden, har et oppgradert terminalbygg og en ny rullebane. Det har vært jobbet døgnkontinuerlig i to uker og sikkert 100 personer fra mange firma har lagt ned en iherdig innsats. Det er et fantastisk gjennomført oppdrag uten spesielle negative hendelser, sier lufthavnsjef Finn Ove Hofstad.

- Det er noe småtteri som ikke er ferdig, som å herde asfalten, og montere ferdig noen lys, men det er sånt man ikke får gjort med det samme, sier Hofstad.

- Jeg vil rette en stor takk til alle som har stått på denne perioden, alle entrepenørene, blant annet Veidekke, Trond Tverå og Elmar Svendsen med underentrepenører. De har stått på for å få dette til og nå fremstår flyplassen på en god måte for de som vil bruke oss. Våre egne ansatte har også stått på mye og lagt ned stor innsats, roser lufthavnsjefen.

Torsdag - lørdag er det stor bursdagsfeiring for flyplassen som nå er 30 år.

- Da vil vi at folk skal komme og feire bursdag, det er alltid artig. Vi gleder oss veldig til bursdag og til å komme i gang med drift av nytt anlegg, sier Hofstad.

Artikkeltags