I dag onsdag inngikk Celsa Armeringsstål BIL og Bedriftsidretten i Nordland et samarbeid om årets utgave av Celsastafetten, som arrangeres 25. mai, skriver Celsastafetten i ei pressemelding.

– Med å inngå dette samarbeidet, kan vi utnytte hverandre på det vi er gode på. Vi har i dag fått et godt fotfeste innenfor lokalområdet, men vi klarer ikke alene å nå utenfor de aller nærmeste kommunene. Nordland Bedriftsidrett har et mye større publikum og nedslagsfelt enn det vi har, og har også ressurser til å være mer på ballen hos bedrifter rundt omkring enn hva vi makter. Som medlem av Bedriftsidretten i Nordland har vi hatt god og økende dialog de siste årene, og vi har også vært med å inspirere og gi råd og erfaringer når det gjaldt den ferske Bodøstafetten, så vi er svært positive til å samarbeide med noen som har bedriftsidrett som sitt daglig virke, sier Celsastafettgeneral Rolf-Arne Hanssen i pressemeldinga.

– Bedriftsidretten er meget fornøyd med å få være med å arrangere et så stort og flott arrangement som Celsastafetten. Å være med på å skape aktivitet i hele fylket er viktig for oss, og vi håper å være med på å gjøre Celsastafetten enda større, sier Sondre Skjelvik fra Bedriftsidretten i Nordland.

 

Løpsentusiasten og aktivitetskonsulenten i Bedriftsidretten lover å gjøre sitt for å skape engasjement, og har også lovet å gladelig tatovere Celsalogoen på kroppen om det blir over 300 påmeldte lag.

Skjelvik har også et lignende veddemål om Bodøstafetten som arrangeres i september.