Extra med høyest vekst: - Vi har funnet vinneroppskriften i Extra både i Rana, Alstahaug og Vefsn

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Coops dagligvarekjede Extra har den høyeste veksten i kundetilfredshet sammen med Coop Mega blant dagligvarekjedene i Norge, står det i en pressemelding fra kjeden.

- I årets utgave av Norsk Kundebarometer øker kundetilfredsheten til Coop Mega med 3,2 poeng til en score på 71 poeng av 100 mulige. Coops lavpriskjede Extra, som også har vokst mest i omsetning i bransjen de siste årene, oppnår en score på 73,4 poeng etter en vekst på 2,2 poeng. En score mellom 70-75 poeng regnes som «fornøyde kunder».

Driftssjef for Extra og Coop Prix i Coop Helgeland, Kenneth Mannvik, jubler over tilbakemeldingen:

- Dette er nok en tilbakemelding på at vi har funnet vinneroppskriften i Extra både i Rana, Alstahaug og Vefsn hvor våre 7 butikker ligger. Kombinasjonen av lave priser og stort utvalg, sammen med utrolig flinke og engasjerte ansatte gir oss fornøyde kunder.

Dette gir en skikkelig inspirasjon til å bli enda flinkere. Det som også er morsomt å se er at de løpende kundemålingene vi får gjennom hele året fra våre kunder viser at vi er det beste samvirkelaget i Norge på service og butikkstandard, skriver han i pressemeldingen.

Ambisjonen til kjededirektør Christian Hoel i Extra er å ha Norges mest fornøyde kunder: - Extra har opplevd en fantastisk mottakelse av kundene over hele Norge, og vi skal nå etablere 100 nye butikker.

Ved siden av å vokse raskest, er vårt mål å ha de mest fornøyde dagligvarekundene i landet. Denne undersøkelsen viser at den ambisjonen absolutt er innenfor rekkevidde. Coop Prix har også en veldig fin utvikling med en positiv endring på 1,4 poeng. Mens de mest tilfredse kundene har vi på Obs som oppnår 74,7 poeng.

Endringen her er på 1,2 poeng. Også Coop Bygg får stadig mer fornøyde kunder, med en vekst i kundetilfredsheten på 1,7 poeng til 72 poeng. Med unntak av Coop Marked som går noe tilbake, opplever samtlige av Coops dagligvarekjeder en fremgang i årets undersøkelse:

Foto:

Artikkeltags