Gå til sidens hovedinnhold

Vurderer mer eliteseriespill

Artikkelen er over 6 år gammel

Lisa-Marie Karlseng Utland åpner for en ny sesong med Trondheims/Ørn.

Angriperen avsluttet sesongen med å spille cupfinale for trønderklubben. Hun scoret også ledermålet, men måtte til slutt se at LSK kvinner ble for sterke.

I et intervju i Rana Blad sa hun før finalen at hun var i tenkeboksen med tanke på 2015-sesongen, og at det slett ikke var sikkert at hun fortsatte. Årsaken var blant annet at hun hadde en fysisk krevende jobb i Posten og at det var tungt å motivere seg til treningene rett etter arbeidstid. Etter å ha vært hjemme hos familien i Rana i jula, er hun nå tilbake i Trondheim. Der har hun vært i forhandlinger med Ørn.

- Jeg har lyst til å fortsette, og har også snakket med klubben om hva som må til før jeg skriver under en kontrakt. I første rekke handler det om å finne en løsning på jobbproblematikken, sier hun. Hun har trua på at ting løser seg, men ser samtidig at det ikke er så lett for en klubb som Ørn, som ikke har all verden av midler. Jeg føler jeg har mer å utrette på fotballbanen. Får jeg mer tid til å satse vil også motivasjonen komme. Jeg håper det løser seg, sier ranværingen.

Kommentarer til denne saken