De lokale bryggeriene: - Folk er veldig gode på å støtte opp om lokalmat og -øl, og det merker vi spesielt i disse koronavirus-tider

DEL

Tirsdag ble det sendt ut en felles pressemelding fra A/S Norsk Gjærverk og RAUS Bryggeri

- A/S Norsk Gjærverk og RAUS Bryggeri hadde oppstart omtrent samtidig i fjor og leverer håndlaget kvalitetsøl fra henholdsvis Mo i Rana og Nesna.

Vi er veldig glade for den utrolig positive responsen vi har fått fra lokalmiljøet, butikker, spise- og utesteder. Det er viktig for oss å få det lokale- og det beste ølet der man får kjøpt den beste maten. Nå håper vi bare det går bra med aktørene som har satset her på Helgeland, sier Kristian Sivertsen fra RAUS Bryggeri.

Begge bryggeriene har fått spørsmål ang. koronaviruset og hvordan det påvirker driften vår. Vi ser selvfølgelig at det dessverre er bråstopp i restaurant- og utelivsbransjen, men vi kan med glede melde at salget i butikkene går bra for begge bryggeriene. Folk er veldig gode på å støtte opp om lokalmat- og øl, og det merker vi spesielt i disse koronavirus-tider, sier Thomas Bustnes fra A/S Norsk Gjærverk.

Begge bryggeriene har måttet legge om planer for å tilpasse seg situasjonen - vi har begge søkt om salgsbevilling for å starte ølutsalg, og ølet vårt er snart å finne i hyllene på Vinmonopolet, sier Kristian Sivertsen fra RAUS Bryggeri, i pressemeldingen.

Artikkeltags