Nå satser Rana Blad enda mer på meninger og lokal debatt med nye nettsider

Meninger:  Sjefredaktør Tore Bratt i Rana Blad lover en modernisert løsning for meninger og debatt på nett. Foto: Harald Mathiassen

Meninger: Sjefredaktør Tore Bratt i Rana Blad lover en modernisert løsning for meninger og debatt på nett. Foto: Harald Mathiassen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Med lansering av nye nettsider for meninger vil det bli enda enklere å sende inn leserinnlegg og delta i debatten.

DEL

– Om vel ei uke lanserer vi vår nye løsning for meninger og debatt på nett. Den er betydelig modernisert fra dagens løsning, sier sjefredaktør Tore Bratt.

Mediehuset ønsker med det å bidra til å styrke den lokale debatten og bidra til at flere ytringer kommer fram i de mange viktige sakene som nå opptar folk på Helgeland.

I tillegg ser man at interessen for lokale meninger på nett, mobil og sosiale media har eksplodert etter at Rana Blad begynte å tilrettelegge ledere, kronikker, leserbrev, Ke de går? og andre ytringer digitalt etter årsskiftet.

– Derfor satser vi tungt på meninger og debatt på nett. Leserbrev, kronikker og ytringer som sendes oss vil så raskt det lar seg gjøre legges ut på våre meningssider på nett. Løsningen på nett er dessuten toveis, så de som vil kan legge inn sine leserbrev direkte der, så vil vi ta dette videre i våre systemer, forklarer Tore Bratt.

Dette betyr ikke slutten på leserbrev og meningssider i papiravisen.

– Fortsatt skal vi ha meningssider i papiravisa, men mengden leserinnlegg som kommer inn er langt større enn det vi har plass til i papirutgaven. Så i stedet for å måtte la viktige debattinnlegg ligge å kø, er målet nå få publisert mest mulig så fort som mulig, uavhengig av kanal, sier Tore Bratt.

I papiravisa vil et godt utvalg av de viktigste og beste leserbrevene bli trykt.

– Meningssidene våre på nett finner du dessuten allerede enkelt i menyen på toppen av hovedsiden vår på nettutgaven av Rana Blad, sier Tore Bratt.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags