Gå til sidens hovedinnhold

Den eventyrlige norske popdronningen Aurora besøker Spektrum i oktober

Artikkelen er over 1 år gammel

Aurora legger ut på sin første omfattende Norgesturné, og skal i 2019 turnere seg gjennom flere kriker og kroker i Norge enn noen gang tidligere står det i en pressemelding. Deriblant kommer hun til Mo i Rana og Spektrum Meyergården 26. oktober. Med musikk fra albumet Infections Of A Different Kind – Step 1 samt låter fra sitt kommende album skal hun nok en gang trollbinde hjemmefansen.

Aurora Aksnes er den norske sangeren og låtskriveren som står bak artistnavnet i store bokstaver. Og da Aurora høsten 2018 slapp sitt andre album, Infections Of A Different Kind – Step 1, snakker hun til oss nettopp i store bokstaver. Dette albumet er på mange måter et statement. For selv om hun framstår som ydmykheten selv, har Aurora virkelig noe på hjertet, står det videre i pressemeldingen.

I tillegg har hun høstet tre Spellemannspriser, blant annet for Årets nykommer i 2015,  Popsolist i 2016, samt flere Gaffa priser.

Selv om Aurora har en stor fanskare utenfor landets grenser og tas imot som en superstjerne i enkelte deler av verden, opplever hun det som noe helt eget å spille konserter på hjemmebane.

– Jeg føler meg naken og mye mindre. På en fin måte! Her møter jeg jo en slags familie, så det føles veldig nært for meg, forteller hun, og legger til: – Jeg vil også at publikum skal føle seg hjemme på mine konserter. Vi er jo alle hjemme i musikken, sier hun i pressemeldingen.

Når Aurora kommer på besøk til landets mange arenaer, kan man ikke med sikkerhet vite hva man har i vente idet Aurora entrer scenen er alle følelser i spill.

– Jeg vil bare skrike. Og danse. Og gråte. Og lukke øynene. Jeg har mye å si, og jeg har folk som vil høre på det jeg har å si. Det er alt jeg trenger.

Kommentarer til denne saken