↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

75 15 70 31

Besøksadresse

Rådhusalleen 5
8622 MO I RANA
  1. Beskrivelse

Hudpleiesalongen ble startet i 1990, og har hele tiden holdt til i Rådhusalleen 5. I perioden 2012-2013 ble huset vi holder til i og lokalene våre totalrenovert. Det gav oss nye, moderne lokaler med mye bedre plass. Idag er vi fire hudterapeuter og to fotterapeuter.

Hud og kroppspleie, fotterapi, massasje, manicure, shellac, hårfjerning,vippe-løft, vippe-extension, farving av vipper og bryn er noen av de behandlingene vi tilbyr, samtidig som vi gjerne gir råd og veiledning om hjemmebehandling.

Vi legger stor vekt på god sevice og faglig dyktighet. Alle terapeutene har utdanning innenfor sitt felt og en rekke kurs for å holde seg oppdatert. Vi vil at det å komme til oss skal være en god totalopplvelse - et pusterom i hverdagen.

Salongen er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Kvinner og menn, unge som gamle, er hjertelig velkomne til Hudpleiesalongen!

Alle fotbehandlingene hos oss blir utført av Marianne Bohlin og Line Johansen som begge er utdannet fotterapeut. Fotterapeuter er autorisert helsepersonell og har kunnskap og kompetanse om riktig fottøy og sykdommer som har innvirkning på føttene. Fotterapeuten arbeider med forebygging, behandling og individuell veiledning.

Du kan få hjelp for blant annet fotvorter, hard hud, torner, fotsvette, hudplager, sopp i hud og negl, nedgrodd negl, sirkulasjonsforstyrrelser, muskel- og skjelettlidelser/smerter, veiledning om fottøy og egenpleie. Enkelte pasientgrupper er spesielt utsatt, blant annet personer med diabetes, revmatisme, hjerte- og karsykdommer og psoriasis. Marianne tilbyr jevnlig  oppfølging av pasienter i risikogruppene og salongen er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Fotbehandling er også velvære - en flott gave og gi som gavekort til både kvinner og menn!

 

FOTPLEIE 1t kr. 765,-
(fotbad,negleklipp/sliping,fjerning av hard hud, krem) 

EKSTRA FOTMASSASJE I FOTBEHANDLINGEN, 15min kr. 290,-

NEGLELAKK PÅ TÅNEGLENE kr. 170,-

FOTSPA 45min kr. 650,-
(fotbad, peeling og massasje en ren nytelse for deg og føttene dine!)

BRISA pr.stk, ca 1t kr. 790,-
Fransk pedikyr som varer i 6 uker lekkert på tærne!

SPANGE fra kr. 310,-

PUNKTBEHANDLINGER fra kr. 280,- 
(liktorn, vorte m.m)

Alle fotbehandlinger er utført av autorisert fotterapeut.

 

Både til salg og behandling benyttes produkter av svært høy kvalitet. Vi har valgt serier som har høyt fokus på gode råvarer i sine produkter, men som også tar hensyn til miljøet. Produktene inneholder ikke mineraloljer (som legger seg på huden og kan tette porene) eller animalske ingredienser, er ikke testet på dyr, benytter konserveringsmidler som er godkjent over hele verden, planteessenser erstatter ofte kunstig konservering, inneholder ikke