↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

406 33 400

Besøksadresse

Torggata 1
8641 HEMNESBERGET
  1. Beskrivelse

Det begynner med tanken. Den er tilstedeværende i alle prosesser der samspillet mellom mennesker utvikles der funksjon og estetikk formes til det endelige mål og tanken blir til virkelighet

 Organisering:

Tanken arkitektur as ble stiftet av sivilarkitekt Robin Söderkvist og lysdesigner Kristian Drage den 5.februar 2015.

Kontoret påtar seg oppdrag både for det offentlige og det private markedet i hele Norge, men har en geografisk hovedtyngde i Nordland. Vi og våre samarbeidspartnere har lang erfaring innenfor arkitektur, planarbeid, interiør, møbel- og lysdesign. Vi arbeider innenfor et bredt spekter av prosjekter med hovedfokus på å planlegge, utforme og bygge gode steder å være og bo.

Tanken arkitektur tilbyr rådgivning, programmering, prosjektering, prospekt / 3D-visualisering og søknadsarbeid.

Kontoret har sentral godkjenning tiltaksklasse 2.

 

Filosofi

Gjennom analyser og metoder har Tanken arkitektur som målsetting å skape moderne arkitektur med et bevisst forhold til hver enkelt oppgaves forutsetninger. For å oppnå en optimal prosess er vi opptatt av god kommunikasjon og en kontinuerlig dialog med våre oppdragsgivere gjennom alle faser i prosjektene.

Vi ser på alle prosjekter som en unik mulighet til å utarbeide originale løsninger med hensyn til landskap, himmelretninger, utsiktsforhold, infrastruktur og klima.

Våre arkitektoniske valg skal være et resultat av byggherres ønsker og behov forent med vår kunnskap. Vi tar ansvar for å gi prosjektene et utrykk og en vilje som avspeiler en god prosess. Arkitekturen skal synliggjøre tiden vi lever i og på samme tid gi et tidløst inntrykk. Alle prosjekter kvalitetssikres i overenstemmelse med gjeldende lover og forskrifter.