↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse
  2. Andre tjenester

TjenesteTorget har gitt tilbud på produkter og tjenester siden 2004. Tjenesten vår er helt gratis, der over 600 000 nordmenn har funnet gode tilbud og dermed gjort smarte valg for sin privatøkonomi. Tjenestetorget er helt enkelt en måte for deg å innhente tilbud på fra flere leverandører slik at du raskt og enkelt kan velge beste tilbud både på pris og betingelser. Det eneste du må gjøre er å fylle ut et skjema. Med en så enkel tjeneste er det ikke rart at antall fornøyde kunder stadig øker. Her er noe av det du kan innhente tilbud på:

 

Bredbånd

Teknologien har kommet for å bli. Dette innebærer blant annet at stadig mer foregår på nett, og dette krever et godt bredbånd med en god hastighet. Selv om alle trenger bredbånd, altså internett, trenger du ikke betaler mer enn nødvendig. Finn ut hvilken hastighet du har behov for og innhent flere tilbud så sikrer du at du får en god pris.

 

Hus

Har du en tomt som står klar til å bygge hus? Da kan vi anbefale deg å innhente priser og ta en titt på ferdighus, og gjennom en huskatalog først. Finn ut hva som er viktig for deg, og deretter hvilke muligheter tomten har. Dette gjør prosessen for å finne hvilket type hus som skal bygges og hvordan det skal gjøres mye enklere.

 

Eiendom og salg

Hva er boligen verdt? Dette kan du finne ut ved hjelp av en takstmann. Flere eiendomsmeglere har en fast takstmann de benytter, men innhent gjerne tilbud på eksterne for å sikre en god pris og en dyktig takstmann. Boligverdien bør settes så korrekt som mulig for å få solgt eiendommen raskt og få mest mulig ut av salget. Selve salgsprosessen innebærer mye arbeid og de aller fleste velger å finne en erfaren eiendomsmegler som kan det å selge bolig. Finn en eiendomsmegler som kjenner ditt nærområde for et vellykket salg (feks. eiendomsmegler i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger). Tjenestetorget har et samarbeid med flere meglerhus, deriblant Privatmegleren, Krogsveen og eiendomsmegler 1.

 

Flyttehjelp

Etter at du har solgt boligen din er det på tide å flytte til ditt nye hjem. Dette kan gjøres enkelt med flyttehjelp fra et flyttebyrå. Opp gjennom årene har man en tendens til å samle opp en rekke eiendeler og det kan fort bli mye som skal flyttes på. For å spare deg selv for mange tunge løft kan du få et flyttebyrå til å gjøre jobben med å flytte alle tingene dine. Da er du også sikker på at det blir gjort på en profesjonell måte.

 

Garasje

Mange har garasje, men ikke alle har en god garasjeport. Dette er faktisk viktigere enn du tror, for hvis du begynner å tenke på alle verdiene du oppbevarer i garasjen skjønner du fort hvorfor garasjer virker forlokkende på innbruddstyver. Invester derfor i en god, innbruddsikker garasjeport.

 

Utleiemegler

Utleie av bolig er smart for å få litt ekstra å rutte med i måneden, eventuelt mer penger å sette inn på sparekonto for en fleksibel økonomi. Dessverre opplever flere som har prøvd å leie ut at dette ikke alltid er like enkelt og det tar tid. Å leie ut innebærer en viss risiko fordi det er ikke alltid leietakeren betaler for seg eller tar vare på boligen. Dette løser du med en utleiemegler. De fikser alt praktisk og minsker risikoen for deg. Du kan være sikker på at du får pengene rett inn på konto til rett tid.  

 

Advokathjelp

Skulle det oppstå en tvist i leieforholdet, eller av andre årsaker trenger juridisk rådgivning kan du få hjelp av en advokat. Faktisk er det ganske vanlig at det oppstår noe i livet som fører til at man trenger hjelp fra en advokat. Noen eksempler er familiegjenforening, nabotvister, arv og arverett eller kontrakt og avtalerett.

 

Lån

De fleste har eller vil på et tidspunkt ta opp et lån, enten om det er boliglån eller mindre typer brukslån som forbrukslån. Vi leser til stadighet i nyhetene at mange sitter på mange dyre smålån slik som høye kredittkortgjeld og mindre forbrukslån, men ved å samle smålån blir det enklere å bli kvitt den utestående gjelden. I tillegg vil du faktisk betale mindre for din utestående gjeld fordi du sparer inn penger på en lavere rente og gebyrer.

 

Vinduer

Vinduer virker som isolasjon, der de holder varmen om vinteren inne, mens de holder varmen ute på sommeren. Dårlige og gamle vinduer bør altså byttes slik at isoleringen er god. Skal du først bytte vinduer kan du samtidig skaffe ny solskjerming. Da kan du velge mellom innvendig eller utvendig solskjerming, og hva du går for kommer an på dine preferanser. Det som er populært blant folk er for øyeblikket persienner innvendig, mens utvendig er det pergola og markiser.

 

Varmepumpe

Om du har gode isolerende vinduer kan du gå til videre investering i en varmepumpe for et godt inneklima. Flere bruker ved til å fyre med om vinteren, men dette er faktisk ganske ineffektivt. Andre bruker strøm, men dette er også ineffektivt og lite miljøvennlig. Med en varmepumpe øker du effektiviteten tre ganger så mye, altså vil du få tre ganger så mye varme ut ifra hver krone brukt fra strøm sammenlignet med andre varmealternativer. Dersom du i dag bruker vannbåret varmesystem kan du velge å gå for en væske til vann varmepumpe eller en luft til vann varmepumpe. Disse to variantene gir noe jevnere temperatur og en bedre varmedistribusjon. Om du på den andre siden ikke har dette i dag bør du heller velge en luft til luft varmepumpe. Sistnevnte er det mest populære alternativet fordi den gir glede hele året. På sommeren kan prosessen reverseres og varmepumpen vil dermed fungere som et aircondition anlegg.

 

Før du skaffer deg en varmepumpe bør du sammenligne ulike modeller og tilbud først. Dette kan du raskt og enkelt gjøre gjennom våre skjemaer, og vi har samarbeid med flere av de store produsentene (eks.Daikin, Panasonic og Toshiba). Om du er en av de som allerede har investert i en varmepumpe vil vi minne deg på å sikre en så lang levetid som mulig ved å gjennomføre en jevnlig varmepumpeservice.

 

Boligalarm

Det å oppleve brann eller innbrudd kan være traumatisk, og enda verre er det om du ikke blir varslet i tide. I ferier er det høysesong for innbrudd, men dette kan du enkelt sikre deg mot med å ha en boligalarm. Ved å ha både en innbruddsalarm og brannalarm er du godt sikret mot uforutsette hendelser og kan sove godt om natten. Det er mange typer alarm og enda flere alarmselskap, men i dag er det Verisure og Sector Alarm som er størst.  For å finne et alarmsystem som du blir fornøyd med og til en god pris bør du hente inn flere tilbud. Husk å passe på at alarmen er FG-godkjent!

 

Radongass

Radon er en helsefarlig gass som finnes i store deler av Norge. Dersom du eier et hus eller bor i et hus bør du sjekke hvilket radonnivå som er i hjemmet ditt. En radonmåling er enkel å gjennomføre, og skulle det vise seg at nivåene er for høye vil du raskt kunne igangsette radontiltak.

 

Bedriftsforsikring

Har du en bedrift bør du innhente tilbud på en bedriftsforsikring som dekker personer, biler og transportering. Alle bedriftsforsikringer kan skreddersys så de passer akkurat til din bedrift. Om du driver innenfor landbruk kan du ta en titt på landbruksforsikring eller traktorforsikring som vil komme godt med. Husk også at alle bedrifter må holde styr på økonomien. Dette er ikke alle like gode på og da anbefales det at man ansetter en regnskapsfører. Finn en autorisert regnskapsfører som har full kontroll på gjeldende lover og regler, så er du i gode hender.

 

Forsikringer har alle behov for

Med en god forsikring som dekker godt vil sikre deg økonomisk om noe skulle skje. Forsikringer er en viktig og sentral del av hverdagen, for dersom du eier og kjører i Norge må kjøretøyet ditt ha minimumsforsikringen ansvarsforsikring. Øvrig forsikring vil komme godt med, så sjekk bilforsikring (inkludert elbilforsikring) eller bruk vår bilforsikring kalkulator for å finne ut hva det vil koste deg. Også andre kjøretøy trenger forsikring og det finnes blant annet veteranbilforsikring, campingvognforsikring, båtforsikring, Atv-forsikring, MC-forsikring og mopedforsikring. Etter å ha skaffet deg riktig forsikring bør du også tenke på en ulykkesforsikring som dekker mye. Det er en risiko å kjøre på veiene eller ta båten ut på havet, men med en god ulykkesforsikring i tillegg er du dekket godt.

En annen forsikring som også er en sentrale for de flestes hverdag er reiseforsikring. Skulle du bli alvorlig syk på reisen kan det fort bli ekstremt dyrt. Sykehus i utlandet fungerer ikke på samme måte som i Norge, men med en reiseforsikring vil du få utgiftene dekt. En god reiseforsikring dekker deg også i Norge i det du kommer ut av døra hjemme, noe som gjør den god å ha i hverdagen.  

Videre vil alle trenge en innboforsikring for å dekke eiendeler innenfor boligens fire vegger. Eier du i tillegg et hus eller hytte bør du forsikre selve bygningen gjennom en husforsikring og hytteforsikring. Uten slike forsikringer blir det svært økonomisk belastende om det skulle begynne å brenne, boligen får vannskader eller utsatt for innbrudd.

Til slutt er det forsikringer innen helse. Disse er viktig for å sikre deg en god fremtid, men også for å sikre dine nærmestes fremtid for at dere skal kunne leve som normalt dersom det skjer deg noe. Dette sikrer du gjennom en tilstrekkelig god uføreforsikring og livsforsikring. Om du har barn vil det være avgjørende med god barneforsikring. Samt at du bør forsikre dine kjæledyr dyreforsikring for å unngå store uforutsette kostnader.

Om du er i tvil hva en forsikring vil koste kan du raskt og enkelt bruke vår forsikringskalkulator, i tillegg til at du finner de beste forsikringsavtalene.

 

Tjenestetorget eier Anbudstorget der du kan få anbud på håndverkere som entreprenør, elektriker og rørlegger. Tjenestetorget eier også Helsetjenester der du kan bestille time på blant annet kiropraktor (feks. kiropraktor i Oslo), og fysioterapeut (feks. fysioterapeut i Oslo).