↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

66 77 01 01

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

Tjenestetorget Finans er en låneagent som ønsker å hjelpe deg å ta gode økonomiske valg. Vi hjelper deg enten det er snakk om å realisere en lånedrøm, eller refinansiere lån du allerede har. Vi samarbeider med flere banker om innenfor flere lånekategorier. Våre rådgivere jobber alltid for å kunne gi deg det beste lånetilbudet. 

 

Søk lån til kjøretøy

Bilen er en stor utgift, men mange av oss er avhengig av det i hverdagen. Det er derfor viktig å få ned kostnadene så mye som mulig.

Vi kan hjelpe deg med lån til bil eller andre typer kjøretøy. Enten du kan stille med egenkapital, eller trenger fullfinansiering. Det finnes lån med sikkerhet i kjøretøyet og uten, hvor de med sikkerhet har de beste rentene.

Kort sagt: Alle kjøretøy som kan registreres i kjøretøyregisteret kan vi hjelpe deg med finansiering til.

Det stilles krav til alder på kjøretøyet ut ifra nedbetalingstiden på lånet. 3, 5, 7 eller 10 år til nedbetaling er normalt.

Vi kan også hjelpe deg med å refinansiere billån.

 

 

Søk omstartslån

Mange nordmenn har mye forbruksgjeld. Gjerne i form av flere mindre lån og kredittgjeld. Det er lett å miste kontrollen over egen økonomi, og det gjelder å ta tak så tidlig som mulig for å hindre at det blir verre.

Da bør du prøve å samle ugunstig gjeld til et lån, og hvis du har sikkerhet i bolig, kan du kvalifisere til et omstartslån. Det er et refinansieringslån med sikkerhet som ofte vil gi deg bedre rente og vilkår enn et uten sikkerhet.

Dersom du har betalingsanmerkninger eller inkasso, kan dette også være et lån for deg. For de aller fleste banker ikke gir deg lån med betalingsanmerkning, selv om du prøver å få refinansiering.

På den måten kan du bli kvitt betalingsanmerkningene, slippe tvangssalg og få en omstart på økonomien din og en lettere hverdag.

 

Refinansiere forbrukslån

Det å refinansiere forbruksgjeld kan hjelpe deg med å betale ned gjelden din raskere og spare penger.

Når du har flere lån betaler du også gebyrer på hvert enkelt av dem. Samler du dem til et lån, er det mindre som går ut til gebyrer, og du kan betale mer på selve lånet.

For å ikke snakke om at det kan være mye penger å spare på renter. Med en lavere effektiv rente på alle lånene dine, blir det mer penger til avdragene på lånet. Rentene beregnes av hva du til enhver tid skylder. Derfor lønner det seg å få ned lånesummen så fort som mulig.

Vi kan også hjelpe deg om du ønsker å ta opp et nytt forbrukslån. Av og til kan det være en større engangsutgift som melder seg, og man har behov for å dele betalingen over tid.

Om du heller kan vente, og legge av penger hver måned, er nok det det billigste. Det er du som må bedømme hvorvidt det du skal kjøpe haster.

 

 

Søk boliglån

En bolig er, for de aller fleste, den største investeringen vi gjør i livet. Det er også noe av det som tar opp mest av månedsbudsjettet vårt. Det er gjerne et lån som følger med oss store deler av livet også.

Når du skal ta opp boliglån gjelder det å velge lånetilbudet med best renter og vilkår. Som man bør tenke med alle lån man tar. Du bør derfor ikke hoppe på det første tilbudet du får, men ta tiden til å gjøre et godt valg.

Det er flere typer boliglån vi kan hjelpe deg med, slik som for eksempel huslån.

Om du har et boliglån fra før, kan det være mye penger å spare i året på å sjekke om du kan få lavere rente. Det er ikke sikkert banken du er kunde hos har de mest konkurransedyktige prisene.

Vi hjelper deg enten det er snakk om et nytt lån, finansieringsbevis eller om du skal refinansiere et eksisterende lån.

Det å søke lån via oss, uansett type, koster deg ingenting og tilbudene du får er dessuten  uforpliktende. Derfor har du ikke noe å tape på å sjekke om du kan få et bedre tilbud enn du har fra før.

 

 

Blogg

Tjenestetorget Finans er en låneagent som hjelper deg med tjenester innenfor lån. Sjekk ut vår økonomiblogg  Vi har også søstersider som kan hjelpe deg med andre ting.

 

Kontaktinformasjon

Adresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66 77 01 01

Email: post@tfinans.no

Finn oss på Facebook