↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Vi hjelper deg å refinansiere gjelden din

Hos Billigeforbrukslån.no får du hjelp til å finne det beste lånetilbudet til akkurat det du skal bruke penger på, enten det for eksempel er et bobillån eller billån uten sikkerhet. Vi har utfyllende informasjon om renter og betingelser hos mer enn 30 banker over hele landet. Derfor kan vi yte god hjelp ved refinansiering.

 

Finn tilbud som lønner seg

På våre nettsider finner du en rekke artikler med gode tips om lån og finansiering. Der kan du blant annet lese om hvordan bli kvitt gjeld. Ulike lånetilbydere gir ulike betingelser etter hvilken situasjon låntakeren er i. Derfor bør du ta deg tid til å finne riktig bank. Hos oss tar det uansett ikke lang tid.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 13,84%, 240.000 o/10 år, etabl.geb. 900, kostnad 189.840. Totalt: 429.840.

 

Hva er usikrede lån

Både forbrukslån og gjeld på kredittkort er usikrede lån. Det vil si at du ikke trenger å stille fast eiendom som sikkerhet for å søke om lån. Samtidig vil det ofte lønne seg å gjøre om kredittkortgjeld til et forbrukslån, fordi det kan gi lavere rente. Hos Billigeforbrukslån.no kan du gjøre det på en rask og enkel måte.

 

Slik går du fram:

  1. I lånekalkulatoren på nettsiden vår skriver du ønsket beløp og nedbetalingstid

  2. Du bør klikke på søk hos flere banker, for å få mange tilbud

  3. Deretter lar du bankene kontakte deg, og så velger du det beste tilbudet 

  4. Pengene utbetales så til kontoen din

 

Svar på dagen

Når du trenger å refinansiere er det verdifullt å få raskt svar. Det får du hos Billigeforbrukslån.no. I tillegg kan du være trygg for at det lånet du velger har de gunstigste betingelsene du kan oppnå. Samtidig kan du ved hjelp av vår lånekalkulator sette opp en god nedbetalingsplan.

 

Lån til ulike formål

På vår nettside kan du søke om en lang rekke ulike lån som flexilån, studentlån og seniorlån. Lånekalkulatoren vår viser deg raskt hvor mye hvert lån koster, i måneden og totalt.

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube