↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Kredittkortinfo.no - Oversikt over Norges beste kredittkort

Har du planer om å skaffe deg nytt kredittkort? På vår side får du hjelp til å finne den beste løsningen. Vi har oversikt over landets mest populære kort, hvorav de fleste gir deg unike fordeler kombinert med gunstige betingelser. 

 

Kredittkort test

Alle kredittkort i vår oversikt er testet og omtalt. Les om fordeler og ulemper før du velger. Bruk listen til å sortere kortene etter dine egne krav og kriterier. Trenger du et bensinkort med rabatt på drivstoff, eller et reisekort med gratis forsikring? Klikk for å se de beste bensinkortene i landet, eller oversikten over reisekortene som gir deg unike fordeler når du skal til utlandet. 

 

Låneeksempel: Eff. rente er 21,85 %, 10.000 kr o/12 mnd. Kostnad kr 1.112. Totalt 11.112 kr.

 

Alltid penger uansett hvor du er

Omtrent alle kredittkortene vi anbefaler er tilknyttet enten MasterCard eller Visa, med noen få unntak (American Express). Disse betalingssystemene aksepteres på flere titalls salgssteder overalt i verden. I tillegg finnes det knapt en nettbutikk på kloden som ikke aksepterer kredittkortene. Tilgjengeligheten kombinert med den beste forbrukerbeskyttelsen gjør at kredittkort anbefales som det sikreste betalingsmiddelet i de fleste situasjoner.

 

Slik finner du det rette kredittkortet:

  1. Bruk liste på vår side.
  2. Sorter listen etter dine kriterier for økonomiske betingelser.
  3. Bruk filter for å se kort med de fordelene du ønsker deg.
  4. Send søknad når du har funnet rett kredittkort.
  5. Kredittselskapene svarer ofte umiddelbart.
  6. Kortet blir tilsendt i posten etter at du har signert og returnert kredittavtalen.

På bloggen vår får du tipsene du trenger om bruk av kortet, hvordan du unngår kostnader, eller hva du gjør hvis du har brukt mye av kredittrammen. Les for eksempel her om hvordan du får skattefradrag for rentekostnadene https://www.kredittkortinfo.no/skattefradrag-kredittkortgjeld/.


Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube