↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Her får du hjelp til å finne lån med gode betingelser

Er du bosatt i Mo i Rana og trenger et lån? Den enkleste og beste løsningen er å finne lån på nett fra alle banker i Norge som ikke krever sikkerhet. Dette gjør du enkelt på vår anbudstjeneste. Vi hjelper deg med å skaffe tilbud på finansiering til alle typer formål.

 

Dette finner du på Forbrukslån.no

Du finner oversikt over alle aktuelle banker i Norge på vår nettside. Vi anbefaler også de beste låneagentene i landet som samarbeider med mellom 15 og 20 finansieringsselskap. Les omtaler og vurdering av de forskjellige selskapene som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet. Du finner også artikler og guider om ulike typer lån og kreditter, tips om hvordan du får beste rente, og mye annen nyttig informasjon om lån, gjeld og privatøkonomi.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 11,55%, 120 000 kr over 5 år, etabl.geb. 950, kostnad 36 215kr, totalt 156 215 kr. Løpetid 1-5 år.      

 

Slik fungerer lån uten sikkerhet

At et lån er uten sikkerhet betyr at du slipper å pantsette noe du eier, eller stille med kausjonist. De fleste banker tilbyr lånesummer fra noen få tusen kroner og opp til 500 000 kroner. Rentene fastsettes etter en individuell vurdering. 

 

Pengene du låner kan brukes fritt til det formålet du selv ønsker. Vanlige formål er investeringer i hjemmet, reise, kjøp av kjøretøy, og refinansiering av dyr gjeld fra kredittkort og smålån. 

 

Les mer og søk her om lån til oppussing forbrukslån.no/lån-til-oppussing/.

 

Søknad på 1-2-3:

  1. Søknadsskjemaet fylles ut på 1 min.
  2. Bankene gir svar på dagen.
  3. Velg lånet med de beste betingelsene.

 

Lån også til campingvogn og kjøretøy

I vår oversikt finner du en rekke banker som tilbyr lån også til bil, motorsykkel og båt. Du finner guider om dette på siden vår. Les for eksempel her for tips om billig lån til campingvogn og bobil: https://www.forbrukslån.no/caravanlån/.