↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

919 00 312
  1. Beskrivelse

Velg riktig megler i Mo i Rana
Trenger du en eiendomsmegler i Mo i Rana? Da er vi her for å hjelpe deg med å finne frem til riktig megler. Meglerportalen er en anbudstjeneste som setter deg i kontakt med profesjonelle eiendomsmeglere med god lokalkunnskap. Vi gjør det enkelt å få best mulig pris for boligen din.

Slik henter du inn meglertilbud i Mo i Rana:

  1. Fortell oss om salgsprosessen så langt.
  2. Skriv inn kontaktdetaljer og andre opplysninger.
  3. Er det noe megleren bør vite om boligen din?
  4. Vi bruker opplysningene dine til å hente inn tilbud for deg.
  5. Du mottar tilbudene og kan be meglerne hjem på befaring.


Hvorfor innhente meglertilbud via Meglerportalen
Meglerportalen.no samarbeider kun med pålitelige og profesjonelle eiendomsmeglere i Mo i Rana. De kan faget sitt godt, har god lokalkunnskap og vet hva som skal til for å selge din bolig i ditt nabolag. Ikke minst, så ivaretar de interessene til både selger og kjøper på en god måte.

Du sparer penger ved å sammenligne tilbud og la meglerne konkurrere om deg. Prisen kan variere veldig fra megler til megler, og du slipper å måtte jakte etter priser på egenhånd. Vi kobler deg med de eiendomsmeglerne som passer best for nettopp din bolig, slik at du enkelt kan velge den du liker best.

Meglerne kjenner godt til boligmarkedet i Mo i Rana og vet hva boligkjøperne er på jakt etter. Denne kunnskapen er svært nyttig for deg når du skal klargjøre boligen for salg, ettersom megleren vet hva som bør vektlegges for å få best mulig pris.

Selskapet bak Meglerportalen
Lead Service AS er selskapet bak Meglerportalen. Det norske selskapet spesialiserer seg på anbudstjenester, slik at forbrukerne kan finne frem til gode tilbud med minst anstrengelse. Tjenestene vår inkluderer også advokat og regnskapsfører, og det er alltid gratis for forbrukerne å be om tilbud. I tillegg mottar du kun uforpliktende tilbud du velger selv om du vil takke ja eller nei.

Slik velger du rett megler i Mo i Rana
Meglerportalen kobler deg sammen med tre dyktige meglere i Mo i Rana. De vil sende deg et pristilbud som du kan studere i ro og mak. Så sant tilbudet høres bra ut, kan du invitere dem hjem på befaring for å få en verdivurdering. Verdivurderingen er den summen som megleren tror du kan selge boligen for bare vær obs på at det er et antatt beløp. Til syvende og sist, så er det kjøper som bestemmer prisen.

Vi anbefaler at du inviterer tre forskjellige meglere hjem til deg, ettersom de kan komme frem til forskjellige vurderinger. Det er dessuten umulig for megleren å gi deg en vurdering uten å ha sett boligen. Du må også benytte anledningen til å vurdere egenskapene og kunnskapen til megleren. Det er viktig å velge noen som du har tillit til.

Helt til sist vil du motta verdivurdering og et nøyaktig pristilbud per epost eller post. Du må ta deg tid til å sammenligne de forskjellige tilbudene for å se hvem som gir deg de beste betingelsene. Da er det bare å ønske deg lykke til med boligsalget.