Det blir fotballfest på Rana Blad i høst. Viser Bodø/Glimt i Europa League

Patrick Berg og Bodø/Glimts har vært overlegne i Eliteserien. I august skal de spille kvalifisering til Europa League, som du kan se på ranablad.no. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Patrick Berg og Bodø/Glimts har vært overlegne i Eliteserien. I august skal de spille kvalifisering til Europa League, som du kan se på ranablad.no. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Norges for tiden heteste fotballag er fra Bodø og skal ut i kvalifisering til Europa League. Da ser du kampen(e) hos Rana Blad Direktesport.

DEL

Ingen norske lag har imponert mer enn Bodø/Glimt denne sesongen, og i august skal serielederne ut i Europa League-kvalifisering.

Torsdag ble det klart at Avisa Nordland og Amedia har sikret seg rettighetene til kampen(e). Alle kampene vil bli vist i Amedias sportsportal Direktesport. På grunn av den spesielle situasjonen fotballen er satt i med korona, blir det ikke som vanlig med hjemme- og bortekamp i kvalifiseringen. Det skal avgjøres over en kamp, og trekning avgjør hvem som får hjemmebane.

Alle Rana Blad-abonnenter får dermed tilgang til å se Bodø/Glimts vei ut i Europa for første gang siden 2004.

Bodø/Glimt har vist ellevill form så langt i Eliteserien, og har like greit vunnet alle sine ti spilte kamper. Torsdag kveld spiller de ny kamp borte mot Stabæk.

Trekningen av motstander vil skje 10. august, og første kvalifiseringskamp spilles 27. august.

Så spilles andre og tredje kvalifiseringsrunde i september, før det er siste playoff-kamp før gruppespillet 1. oktober.

Glimt er et av tre norske lag som skal delta i Europa League-kvalifiseringen. Glimt og Rosenborg går inn i første kvalifiseringsrunde, mens cupvinnerne Viking går inn i andre kvalifiseringsrunde.

Veien til Europa League-gruppespillet er lang. Det er tre kvalifiseringsrunder og så en play-off, så skal Bodø/Glimt komme seg til gruppespillet må de vinne fire kamper.

Direktesport er det for tiden mange kamper som vises. Amedia har rettighetene både til Toppserien for kvinner og PostNord-ligaen for menn. I tillegg finner man alle høydepunktene fra kampene i Eliteserien og Obosligaen en halv time etter at kampene er ferdigspilt.

Kommende søndag klokken 13.00 kan du se Lisa-Marie Karlseng Utlands Rosenborg i ny Toppserie-kamp mot Klepp.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken