Dette forslaget er så absurd at jeg klarer virkelig ikke å skjønne hvordan det i det hele tatt er mulig å komme på det

Sylvi Listhaug ble fredag utnevnt som statsråd.

Sylvi Listhaug ble fredag utnevnt som statsråd. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Leserbrev Kongeriket fått en nygammel statsråd - dvs en statsråd som har vært statsråd før: Vår alles (?) Sylvi Listhaug. En dame med sterke meninger, for å si det forsiktig. Rett før hun ble statsråd lanserte hun, for nok en gang å si det forsiktig - et oppsiktsvekkende forslag: POSTNUMMERSTRAFF! Hvilket er utlagt: Kommer du fra spesielle områder i hovedstaden og gjør noe kriminelt, da skal du straffes dobbelt av det du ville blitt om du hadde hatt et annet postnummer!

Jeg mener helt oppriktig at jeg kan skjønne hvorfor folk vil ha billig alkohol og snus , hvorfor man vil kjøre segway og svi av mest mulig fossilt brennstoff, ikke tro på klimakrisa og helst holde flest mulig utlendinger (jo mørkere jo flere) ute av landet, til og med hvorfor man vil være garantist mot bomstasjoner, men ender opp med å sette bomstasjonsrekord. Alt dette skjønner jeg at man kan mene (selv om jeg er dypt uenig) - men dette forslaget er så absurd at jeg klarer virkelig ikke å skjønne hvordan det i det hele tatt er mulig å komme på det!

Så folkens, postnummerkriminalitet, altså. Jeg regner med at våre kriminelt belastede venner selv klarer å tenke ut at det lureste nå er å melde permanent flytting til en liten hybel på et helt annet sted i byen. Eller kanskje i Bærum.

Alf Helge Straumfors

1. kandidat for Rødt Rana

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken