Sent lørdag kveld fikk politiet melding fra en ungdom under 20 år i Mo i Rana. Ungdommen hadde en fest som "hadde gått over styr" ifølge politiets Twitter-melding. En patrulje ble sendt til stedet, og denne fikk avsluttet festen.

Natt til søndag ble det gjennomført en skjenkekontroll ved et utested i Mo i Rana. Denne avdekket så grove feil at utestedet ble fratatt skjenkebevillingen, melder politiet. Rana Blad har vært i kontakt med kommunikasjonssjef Connie Slettan Olsen og fagsjef Lars Karle Næss i Rana kommune. De sier at de vil undersøke denne saken nærmere i morgen. Det er kommunen som deler ut skjenkebevillinger, har ansvar for å kontrollere bevillingshaverne og sanksjonere når det oppdages regelbrudd.

Senere på natten ble politiet varslet om et pågående innbrudd i en enebolig i Mo i Rana. En patrulje gjennomsøkte boligen, men kunne ikke finne tegn til innbrudd.

I Korgen kom det flere meldinger om promillekjøring på en uregistrert motorsykkel. En politipatrulje har vært på stedet og sikret spor. Mistenkte blir anmeldt.

I finværet fikk Nordland politidistrikt mellom klokken 23.00 lørdag kveld og 06.00 søndag morgen 22 meldinger som gikk på feststøy.

- Vi vil henstille alle som tar en fest i finværet til å ta hensyn til sine naboer, og melderne til selv å forsøke å ta kontakt med de som støyer for å få dem til å dempe seg, før de ringer politiet, skriver politiet på Twitter.